Sådan får du de nyeste Windows 10-opdateringer

Vil du være blandt de første, der prøver kræfter med nye Windows-værktøjer, så kan du få de nyeste prøveversioner af styresystemet.

Hver forår og efterår lancerer Microsoft en ny, stor opdatering af styresystemet Windows 10.

Opdateringerne byder ofte på spændende nye funktioner - senest er der kommet en tidslinje, nye privatlivsindstillinger og muligheden for at dele filer med computere i nærheden af din egen.

Læs om de nyeste funktioner i Windows 10, som kom med April 2018 Update her.

Hvis du vil være blandt de første, der ser, hvad de kommende Windows-versioner har at byde på, kan du tilmelde dig Windows Insider Program og få prøveversioner af de kommende opdateringer.

BEMÆRK dog, at der er tale om prøveversioner, og derfor kan der være problemer forbundet med at opdatere til disse versioner, og det er ikke alle værktøjer, som fungerer upåklageligt i versionerne - du kan dog prøve det på en gammel computer, som du alligevel ikke bruger.

> Læs meget mere om Windows 10 her

Sådan får du de nyeste Windows 10-opdateringer

  • Åbn Indstillinger i Windows 10.
  • Klik på Opdatering og sikkerhed og derefter Windows Insider Program
  • Start tilmeldingen til Insider-programmet ved at klikke på Kom i gang og log ind med en Microsoft konto.
  • Derefter skal du vælge, om du vil modtage småopdateringer, eller om du vil prøve kræfter med Den næste version af Windows
  • Vælg Fast for at være på forkant med de nyeste opdateringer, men her kan der være en del funktioner, som ikke er gennemtestet.

Når du har truffet dit valg, skal du blot lade Windows gennemføre opdateringer af styresystemet, og så er det blot at gå på opdagelse i de nye funktioner. 

Du kan dog også blot læse med her på Komputer.dk, hvor vi løbende skriver om de kommende funktioner og opdateringer.

Læs fx om din computer er klar til den nyeste opdatering eller hvordan du selv installerer opdateringen, inden Microsoft giver dig den automatisk.

Få helt styr på Windows 10-opdateringer med Komputer for alle

I Komputer for alle blad 10/2018 kan du læse om tre nye, stærke værktøjer i Windows 10. 

Den nye, store opdatering til Windows 10 gør det fx nemmere at finde dokumenter, dele filer med andre computere og meget mere. Vi hjælper dig til at få mest muligt ud af de nye funktioner.

3 nye, stærke værktøjer i Windows 10

Køb bladet i din bladbutik eller tegn abonnement nu og læs artiklen med det samme med vores Wype-app.

> Lige nu kan du få 1 nummer af Komputer for alle samt adgang til over 300 programmer og meget andet digitalt indhold for kun 29 kr. Se tilbuddet her.

Måske er du interesseret i ...