Windows 10 Startmenu ENG

Hent stor Windows 10 opdatering NU!

Der er ingen grund til at vente på, at det bliver din tur til at få den nye, store Windows-opdatering. Hent opdateringen nu!

3. august 2016

Microsoft er klar med en stor opdatering til Windows 10, og den vil løbende blive gjort tilgængelig via Windows Update på din pc. Der er dog ingen grund til at vente, for du kan hente opdateringen allerede nu.

Jubilæumsopdateringen, som Microsoft har døbt den, ligger nemlig tilgængelig på virksomhedens hjemmeside, hvorfra du kan hente og installere den - find opdateringen her.

Nyt login og bedre batterilevetid Der er flere gode grunde til at starte opdateringen med det samme, for der er et par spændende nyheder. Du får blandt andet Windows Hello, som er en loginmetode, hvor du ikke behøver indtaste et kodeord, men kan bruge dit ansigt eller fingeraftryk. Kalender-funktionen har fået et pænere og mere overskueligt design, og Start-menuen har fået et ansigtsløft, der gør den en anelse større og mere overskuelig.

Brugere med bærbare computere har fået bedre muligheder for justere på batterilevetid i Windows’ indstillinger. Flere programmer kan nu i højere grad finde ud af at køre på lavt blus, når de kører i baggrunden, så de ikke spilder strøm.

Derudover byder opdateringen på et nyt emoji-tastatur, musikkontrol fra låseskærmen og en mørk tilstand med svag belysning, som skåner øjnene, når du sidder ved computeren om i de mørke timer. Sikkerhed og beskyttelse har desuden fået en overhaling, så du bliver angiveligt bedre beskyttet mod moderne trusler.

Edge får udvidelser Internetbrowseren Edge understøtter nu tilføjelsesprogrammer som fx oversætteren Translator og Lastpass, der holder styr på dine brugernavne og adgangskoder. Tilføjelsesprogrammer har længe været en fast del af browsere som Firefox og Chrome, så det er rart at se, at Microsoft også endelig kommer med på moden - samtlige af disse programmer kan hentes fra Microsoft Store under kategorien Udvidelser.

Anniversary Update er altså ikke nødvendigvis en kæmpe revolution, men den er endnu et tegn på, at Microsoft tager Windows 10 meget alvorligt. Vi kan forvente at se mange flere små og store opdateringer i de kommende år.

Læs mere om Windows 10's jubilæumsopdatering her

Læs mere om Windows 10 her

Måske er du interesseret i ...