Slettede filer på bærbar computer
Gendan slettede filer

Windows 10s nye funktion har overrasket mange. Snart kan Windows nemlig hjælpe dig til at gendanne filer, som du ellers havde slettet. 

Hemmeligt værktøj i Windows 10 gendanner slettede filer

Er du kommet til at slette en fil fra din computer? Et nyt værktøj i Windows 10 kan hjælpe dig med at få filerne tilbage.

Windows’ evne til at gendanne slettede filer har længe begrænset sig til at redde filer fra papirkurven. Når filerne er slettet fra papirkurven, kan Windows ikke hjælpe mere.

Derfor overraskede det også mange, da der pludselig dukkede et nyt program fra Microsoft op, som kan gendanne helt slettede filer. 

Programmet hedder Windows File Recovery, og kan hentes i Microsoft Store HER.

For at kunne installere programmet allerede nu, skal du dog være tilmeldt Windows Insider Program, hvor du kan prøve nye funktioner i Windows før alle andre.

> Læs vores guide til Windows Insider Program HER.

Hvad er Windows File Recovery?

Windows File Recovery er et program, der fungerer via Windows’ kommandoprompt. Derfor kan programmet hurtigt virke uoverskueligt for folk, der ikke er Windows-eksperter.

Programmet bærer desuden præg af, at det stadig er under udvikling, og flere medier meddeler, at de ikke har haft held med at redde alle slettede filer med Windows File Recovery.


Indtil Windows File Recovery bliver nemmere og bedre at bruge, anbefaler vi derfor stadig, at du bruger et af de mange andre programmer, der kan redde dine filer.

> Læs fx vores guide til programmet MiniTool Power Data Recovery i Fordelszonen HER.

Butikssiden for Windows File Recovery i Microsoft Store.
Windows File Recovery

Er du tilmeldt Windows Insider Program, kan du hente og installere Windows File Recovery i Microsoft store.

Måske er du interesseret i ...