Windows egen præsentation af Creators Updates Mixed Reality univers

Nu er Creators Update til Windows 10 endelig på gaden

© Microsoft

Læs alt om den nye store Windows 10-opdatering

Ventetiden er slut! Nu er Creators Update til Windows 10 på gaden. Læs alt om opdateringen og om, hvordan du henter den her.

Vi har ventet i spænding siden Microsoft i oktober 2016 annoncerede, at den store opdatering der skulle efterfølge sommerens Anniversary Update til Windows 10 ville få navnet Creators Update. 

Siden er der drypvis kommet nye oplysninger om den store opdatering. Nu er Microsoft begyndt at sende programmet ud til Windows 10-brugerne.

Nye funktioner i gamle programmer

Creators update byder på et bedre indbygget antivirus-program, en overhaling af browseren Edge og en masse små fikse funktioner, der blandt andet skal få computeren til at slukke, når du rejser dig eller som skal gøre det nemmere for dig at falde i søvn, selvom du har tilbragt dagens sidste timer foran skærmen.

Derudover skulle det fremover være muligt at arbejde med 3D-billeder i Microsoft Paint ligesom Windows 10 efter opdateringen i højere grad skulle undersøtte VR og Mixed Reality.

Download Creators update til Windows 10 her

Du kan læse alle vores historier om opdateringen i det store tema i bunden af denne artikel.

Nu er opdateringen så endelig på gaden. Windows 10 skal nok selv foreslå dig at opdatere en af de kommende dage, men hvis du ikke kan vente, kan du downloade opdateringen ved at klikke her.

Hent Windows 10 gratis

Har du endnu ikke opdateret din computer til Windows 10, kan du læse mere om, hvordan du gør det gratis ved at klikke her.

Herunder kan du læse alt om de mange nye features i den store opdatering. Du kan læse alle vores historier om Windows 10 her.

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse de seneste 5 blade på din mobil eller tablet med app'en Wype.

Måske er du interesseret i ...