Samsung Galaxy Book Pro har AMOLED-skærm
Samsung Galaxy Book Pro

Samsung Galaxy Book Pro har indbygget fingeraftrykslæser i tænd-/slukknappen.

© Samsung

AMOLED-teknologi fra smartphones i Samsungs nye bærbare pc'er

Samsungs nye bærbare pc'er bruger samme type kontrastrige AMOLED-skærme som i firmaets smartphones. Og så er de blandt markedets letteste bærbare pc'er.

Samsung blander teknologi fra smartphones ind i sin nye serie af bærbare pc'er.

Samsung Galaxy Book Pro er som den første bærbare computer udstyret med AMOLED-teknologi, som stammer fra det sydkoreanske firmas mobiltelefoner.

Skærmen er SGS Eye Care-certificeret. Det betyder, at den producerer op til 70 % mindre blålys, som kan være med til at holde dig vågen, hvis du bruger skærmen sent om aftenen. Derudover kan Intelligent Color Engine-teknikken automatisk justere farvedybden afhængigt af den opgave, du sidder med.

Du får altså et optimal farvegengivelse og krystalklare billeder på skærmen.

> Læs også: 5 gode råd før du køber ny computer

Log ind med et fingeraftryk

Computeren har også mulighed for at koble sig på det nye 5G-mobildatanetværk.

Processoren er fra Intels nyeste generation, og lyden leveres af AKG-højtalere med mulighed for Dolby Atmos for bedre lydkvalitet.

Og så har Samsung indbygget biometrisk fingeraftrykslæser i tænd/sluk-knappen for ekstra sikkerhed.

Galaxy Book Pro er Samsungs hidtil letteste med sine kun 870 gram, og den er blot 11,2 mm tyk. Det gør 13"-modellen til en af markedets letteste bærbare computere lige nu. 

> Læs her, hvordan du får glæde af 5G-netværket på din computer og i hjemmet

Det er nemt at dele indhold med andre produkter i Samsungs Galaxy-familie.
Samsung Galaxy Book Pro

Det er nemt at dele indhold med andre produkter i Samsungs Galaxy-familie ved hjælp af funktionen Quick Share, som minder om Apples Airdrop-funktion.

© Samsung

Overfør let data fra din gamle pc

Med Galaxy Book Smart Switch kan du hurtigt overføre dine billeder, film, filer, og indstillinger fra din eksisterende Windows pc til din Galaxy Book-computer.

Batteriet skulle kunne holde dig på farten hele dagen, og når det er tid til at lade op, har computeren 65 watts hurtigopladning via USB-C-porten.

Galaxy Book Pro har en vejledende pris mellem 7.999 kroner og 11.499 kroner og fås i farverne Mystic Blue og Mystic Silver. Det er nok nærmest det, vi andre kalder blå og sølvfarvet.

Computeren kan købes fra 14. maj 2021.

> Det er knap et år siden, Samsung igen gik ind på markedet for bærbare pc'er i Danmark med tre Galaxy Book-modeller. Dem kan du læse mere om her.

Måske er du interesseret i ...