Stream VM fodboldkampe her

Du kan streame hele VM-slutrunden fra din tablet, telefon eller pc, men det er ikke alle kampe, der er gratis.

© Shutterstock

Her kan du streame kampene til fodbold VM 2018

Den 14. juni starter verdensmesterskaberne i fodbold for det danske herrelandshold, og du kan følge alle slutrundens kampe på flere platforme. Her kan du se, hvor du kan se de mange tjenester - både på tv eller mobile enheder.

29. maj 2018 af Mathias Alsted Lund Flinck

Du behøver langt fra at investere i den helt store tv-pakke for at få mulighed for at se Christian Eriksen, Simon Kjær og Kasper Schmeichel i aktion, når verdensmesterskaberne i fodbold starter den 14. juni 2018.

Stort set alle VM-kampe bliver vist på DR1 og TV 2 - og så er der en lille håndfuld kampe, der bliver vist på DR3 og TV 2 Sport. 

Du kan dog også se fodboldkampene på tablet, telefon eller computer, hvis du eksempelvis vil se VM i fodbold 2018 fra haven, på jobbet eller i bussen.

Her kan du streame VM-fodboldkampene

Samtlige kampe til fodbold vm, som bliver vist på DR's kanaler, vil du kunne streame gratis på DR's hjemmeside eller med DRTV-appen, som findes til både Android og iOS. 

Det gælder eksempelvis Danmarks sidste kamp i VM-gruppespillet mod Frankrig, to kvartfinaler og en semifinale. 

Hvis du er villig til at betale for at se kampene, kan du se alle slutrundens kampe med et  abonnement på TV 2's streaming-tjeneste TV 2 Play

Det kræver et "Hele pakken-abonnement", der koster enten 99 eller 129 kroner om måneden afhængig af, om du vil have vist reklamer eller ej.

Se fodbold-VM i udlandet

Er du udenlands, kan det være vanskeligere at streame kampene. Du kan se alle kampe fra dit TV 2 Play-abonnement, hvis du rejser i EU, men du kan ikke umiddelbart tage DR med til udlandet. 

Du kan dog få adgang til tjenesterne fra hele verden, hvis du bruger en VPN-tjeneste - den ændrer virtuelt din placering.

Alternativt er der en god chance for, at de fleste kampe også bliver sendt på tv i udlandet.

> Læs alt om streaming her

Her kan du se slutrundens kampe på tv:

TV-sporten har lavet denne oversigt over, hvor du kan de se enkelte kampe til VM i fodbold 2018. 

Du kan med fordel tilføje artiklen her til dine bogmærker, så har du altid let adgang til programmet for Fodbold VM 2018.

Husk at have en powerbank i lommen under VM i fodbold. Så løber du ikke tør for strøm på din mobiltelefon eller tablet midt i en vigtig kamp. 

Lige nu får du to numre af Komputer for alle med en powerbank i flot design for kun 59,50 kroner. Læs mere om tilbuddet her.

Måske er du interesseret i ...