Google Chrome app

Med bogmærker i Google Chrome kan du let holde styr på de hjemmesider, du besøger ofte. 

© Kashin / Shutterstock.com

Sådan laver du bogmærker i Google Chrome

Bogmærker i Google Chrome er en utroligt brugbar funktion, der kan gøre din hverdag med browseren meget nemmere. Vi viser dig her, hvordan du bruger dem.

17. oktober 2017

Hvis du vil gemme en side i Google Chrome, er den nemmeste måde, ved at gemme den som et bogmærke. 

Bogmærker i Google Chrome er lette at lave, og de gør det simpelt at finde frem til dine yndlingssider på nettet igen og igen. 

Sådan gemmer du et bogmærke i Google Chrome 

  • Gå ind på den hjemmeside, du gerne vil gemme - fx Fordelszonen på Komputer for alle.
  • Tryk på den lille stjerne yderst til højre i adresselinjen.
  • Vælg evt. en mappe, hvis du har mange bogmærker. Vælger du mappen Bogmærkelinje, placerer din genvej sig på linjen lige under adresselinjen. 

Nu er Fordelszonen gemt som bogmærke, og du skal blot klikke på bogmærket for at åbne den igen. 

Hvis du har gemt dit bogmærke i bogmærkelinjen eller i en mappe på denne linje, er den nem at finde. Ellers kan du altid trykke på de tre prikker i højre hjørne, holde musen over ”bogmærker” for at se alle de bogmærker, du har gemt. 

Læs alt om Google Chrome her

Bookmarks i Google Chrome

Et hurtigt klik på den lille stjerne i adresselinjen gemmer her Fordelszonen på Komputer for alle som et bogmærke - altså en hurtig genvej direkte til siden. 

Inddel dine bogmærker i mapper i Google Chrome

I Google Chrome kan du også lave mapper til dine bogmærker, så du nemmere kan organisere dem. Det er specielt brugbart, hvis du har mange bogmærker. Når du finder dine bogmærker som vist ovenfor, skal du klikke på ”Bogmærkeadministrator”.

I bogmærkeadministratoren kan du se alle dine bogmærker. Ved at højreklikke og derefter vælge ”tilføj mappe”, kan du nu opdele dine bogmærker i mapper, så du meget nemmere kan finde netop det bogmærke, du ønsker.

Når du har indstillet og organiseret dine bogmærker, har du også fuld adgang til dem i Chrome appen på dine mobiltelefon eller tablet. 

Læs også: Tjek om dit hjemmenetværk er sikkert

Få 2 numre af Komputer for alle leveret til døren, fuld adgang til Fordelzonens 300 programmer samt en lækker powerbank til din mobiltelefon for kun 59,50 - du sparer 407 kroner.

Måske er du interesseret i ...