Amazon Prime Video
Amazon Prime Video

Streamingtjenesten Amazon Prime Video får nu en ny og meget efterspurgt funktion.

© Aayan Arts / Shutterstock.com

Amazon Prime Video: Populær funktion gør billig streamingtjeneste bedre

Amazon Prime Video er billigere end konkurrenterne, men den har manglet brugervenlighed. Nu får tjenesten en funktion, der gør det muligt at lave individuelle profiler på din konto.

Amazon Prime Video er Amazons streamingtjeneste, som har et væld af film, serier og dokumentarer. 

Streamingtjenesten er dog ikke nær så brugervenlig som for eksempel Netflix og har i det hele taget en lidt mere forvirrende brugergrænseflade.

Amazon Prime Video går nu et skridt i den rigtige retning, for nu har streamingtjenesten fået en af de mest populære funktioner fra Netflix.

Amazon Prime Video kan nemlig nu deles mellem dig og dine venner væsentligt nemmere, da du har mulighed for at lave individuelle profiler på din konto.

LÆS OGSÅ: Sådan får du meget mere ud af Netflix

Hvad er Amazon Prime Video?
Amazon Prime Video

Med muligheden for at lave individuelle profiler på din konto, er der endnu mere grund til at prøve Amazon Prime Video af. Især fordi prisen ligger pænt under konkurrenterne, og der er masser af spændende indhold på den billige streamingtjeneste. 

© sdx15 / Shutterstock.com

Lav profiler til børn i Amazon Prime Video

Amazon Prime Video giver dig ikke kun mulighed for at lave individuelle profiler. Du får også mulighed for at kontrollere, hvad dine børn kan få adgang til at se.

Funktionen har længe eksisteret i de konkurrerende streamingtjenester, men nu kan du også gøre det i Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video angiver profilerne som værende børneprofiler, og det betyder, at profilen kun kan se tv-serier og film, der er for børn fra 12 år og ned. Børneprofilerne kan heller ikke foretage køb i app'en.

LÆS OGSÅ: Nu bliver det lettere at finde film på internettet

Amazon Prime er en billig streamingtjeneste

Amazon Prime Video har måske ikke de nyeste Hollywood-film, som konkurrenterne fra Netflix og HBO har, men det er til gengæld et billigere alternativ til de populære streamingtjenester.

Amazon Prime Video giver dig en gratis prøveperiode på en måned, og herefter skal du af med beskedne 49 kroner hver måned for at se de mange film, serier og dokumentarer.

Du kan læse mere om Amazon Prime Video og starte din prøveperiode på primevideo.com.

LÆS OGSÅ: Få overblikket: Hvor meget koster det at streame film og serier?

Amazon Prime Danmark viser Indiana Jones
Indiana Jones

Du kan se eller gense alle Indiana Jones-filmene på Amazon Prime Video. Og du betaler kun 49 kroner om måneden.

Det kan du se på Amazon Prime i Danmark

Netflix har mange af de nyeste blockbusterfilm, men Amazon Prime Video har massevis af nyt, egenproduceret indhold.

Amazon Prime Video er eksempelvis ved at producere en kæmpestor serie om det episke Tolkien-univers fra Ringenes Herre. Serien kommer efter sigende til at koste hele 6,6 milliarder kroner at lave, og den bliver optaget i New Zealand, ligesom de Oscar-vindende film af Peter Jackson blev.

Amazon Prime Video har desuden også den anmelderroste spionserie Patriot om CIA-agenten John Tavner samt en perlerække af unikke dokumentarfilm og meget, meget mere.

Du finder også gamle klassikere som Indiana Jones-filmene, Crocodile Dundee og Tilbage til Fremtiden-triologien på Amazon Prime Video.

LÆS OGSÅ: Disney+: Eftertragtet streamingtjeneste kommer til Danmark

Måske er du interesseret i ...