Tjek hastigheden på din mobil

Hvor hurtig er din telefon sammenlignet med markedets hurtigste? Læs, hvordan du tjekker det.

© Shutterstock

Sådan tjekker du hastigheden på din telefon

Har du styr på, om din telefon kan bide skeer med de hurtigste modeller på markedet? Med en app på telefonen og et besøg på Geekbenchs hjemmeside kan du hurtigt finde ud af det.

Er du på udkig efter den hurtigste telefon på markedet? Eller vil du blot finde ud af, hvor hurtig din gammel smartphone er sammenlignet med de nuværende topmodeller?

Begge dele kan du få svar på med hjælp fra Geekbench, der er et af de mest udbredte redskaber til at måle telefoners ydeevne.

På tjenestens hjemmeside kan du se det indbyrdes styrkeforhold mellem de stærkeste Android-telefoner eller de telefoner og tablets, som kører Apples styresystem iOS. 

> Læs også: Her er den bedste mobil lige nu


iPhone 12 er den stærkeste mobil lige nu

Samtlige telefoner er rangeret efter en totalscore, som programmet Geekbench udregner ved blandt andet at kigge på telefonernes regnekraft og grafiske ydeevne. 

Netop nu regnes iPhone 12 fra Apple for den absolutte topscorer med 1584 points, mens de hurtigste Android-telefoner følger længere nede på listen.

Tjek listerne her - øverst kan du vælge listen for Android eller iOS.

Sådan tester du din egen telefon

Hvis du vil sammenligne din egen telefon med de nuværende toptelefoner, skal du installere  Geekbenchs app, der på et par minutter kører en test på din telefon og giver dig en tilsvarende score, som du kan holde op mod listerne på Geekbenchs hjemmeside.

Point-scoren giver kun udtryk for et indbyrdes styrkeforhold, så du bliver umiddelbart kun klogere på, om din telefon er relativt meget hurtigere eller langsommere end konkurrenterne.

Du kan hente Geekbench til Android og iOS ved at søge efter "Geekbench" i din telefons app-butik.

Måske er du interesseret i ...