Nu kan du åbne en benzinstander ved at give en ordre til iPhones digitale assistent Siri.½
OK Benzin

Nu kan du åbne en benzinstander ved at give en ordre til iPhones digitale assistent Siri.

© OK

Åbn en benzinstander med iPhones Siri

Nu kan du åbne en benzinstander ved at give en ordre til Apples digitale assistent Siri. Så kan du bare stige ud af bilen og begynde at tanke.

7. marts 2020

Nu kan du åbne en benzinstander i samme øjeblik, du holder ved siden af standeren. 

Du skal blot give en mundtlig besked til iPhones digitale assistent Siri.

Det er benzinselskabet OK, der har indbygget funktionen i sin app, hvor det allerede var muligt at tilknytte et betalingskort, så betalingen for benzinen kunne ske på telefonen.

Du kan åbne en stander på tankstationen helt uden at tage mobiltelefonen frem. Når du bruger Siri til betjening ved tanken, kan du nøjes med at sige ”tank” og ”stander X”, når du vil tanke bilen.

> Læs også: Hvad er Google Assistent, Amazon Alexa og Siri?

Start bilvasken med Siri

Ifølge OK er bilen det oplagte rum til at udfolde det Siri-teknologien kan tilbyde.

”Det er stadig lidt akavet at bruge Siri i det offentlige rum. Men ikke i bilen, hvor brugeren sidder mere privat og måske allerede benytter teknologien til at foretage opkald og så videre. Vi tror og håber, at vores nye funktionalitet kan blive lige så let anvendelig for brugerne,” siger Mikkel Kaczmarek, der er app-manager hos OK.

Stemmestyring med Siri er seneste skud på stammen, men OK-app'en er blandt andet også udstyret med en funktion, der betyder, at brugeren kan starte en bilvask helt uden at stå ud af bilen samt muligheden for at bruge telefonen til betaling for parkering i flere byer.

Se en video af, hvordan du tanker benzin med Siri her.

Måske er du interesseret i ...