telefonsvarer

Din telefonsvarer kan koste dig dyrt når du er i udlandet

Det kan blive en dyr fornøjelse at blive ringet op, når du rejser uden for EU. Uden for EU betaler du for viderestilling til din telefonsvarer, og en håndfuld ubesvarede opkald kan resultere i en tårnhøj telefonregning. Vi viser dig, hvordan du slipper for problemet.

20. juni 2016

Du bør slå viderestilling fra på din telefon, inden du sætter dig til rette i flyveren og besøger lande uden for EU. Det kan nemlig blive en særdeles bekostelig affære at blive ringet op, når du er i udlandet.

Risiko for dobbelt takst Du betaler nemlig dobbelt takst, når din opkald bliver viderestillet til din telefonsvarer - opkaldet går nemlig først til din mobil i udlandet og derefter tilbage til den danske telefonsvarer.

Sådan lyder betingelserne på de store teleselskabers hjemmesider undtagen Telenor, hvor det umiddelbart er gratis. Du kan dog ganske slå viderestillingen fra på din telefon.

Hvem ringer til dig? Find ud af hvem personen bag nummeret er med disse 3 forskellige metoder

Stop viderestillingen til din telefonsvarer Alt, du skal gøre, er at taste ##002# og derefter trykke det grønne telefonrør, som ville du foretage et opkald - derefter er alle viderestillinger slettet.

Du kan genaktivere viderestilling til din telefonsvarer, når du ikke svarer, eller telefonen er slukket eller optaget ved at indtaste *004 (nummeret til din telefonsvarer) og trykke på det grønne telefonrør.

> Læs alt om telefoner her

Måske er du interesseret i ...