Bluetooth tastatur ipad Android

Med et Bluetooth-tastatur til din tablet, bliver det meget lettere at skrive tekster - også længere tekster som e-mails og breve.

Skriv nemt på din tablet med et Bluetooth-tastatur

En tablet er fantastisk at læse emails og nyheder på, men den egner sig dårligt til at skrive lange tekster. Læs vores bud på, hvordan du kan slippe for at skrive på det lille skærmtastatur.

21. april 2021 af Henning Dadkhah Rasmussen

De praktiske tablets som fx Apples iPad har helt erstattet pc'en i mange danske hjem. 

I stedet for at gå ind på kontoret, tænde computeren og vente på Windows 10, bliver vi siddende i sofaen med iPad'en eller Android-tabletten i hænderne og ordner banksager, emails, nyheder og underholdning herfra. 

Men mens de små tablets er eminente til at klare underholdningen og til at læse både emails, nyheder og bøger på, halter det gevaldigt, når du skal skrive længere tekster. 

Så er du nemlig begrænset til et virtuelt skærmtastatur, hvor felter, som fylder en stor del af skærmen, agerer bogstaver. 

Ofte opfatter tastaturet ikke dine indtastninger - eller opfatter dem forkert - og det er især problematisk i de tilfælde, hvor tabletten er blevet hjemmets primære computer.

> Få to numre af Komputer for alle for kun 99 kroner + et smart bluetoothtastatur i gave. Se tilbuddet her.

> Er du allerede abonnent, kan du købe tastaturet med rabat i Moreshop her

Sådan gør du det nemt at skrive på din tablet

Faktisk er det utroligt nemt at slippe for at taste løs på det indbyggede skærmtastatur.

Alle moderne tablets, både fra Apple og med Android, rummer den trådløse teknologi Bluetooth, der bruges til at forbinde al slags ekstraudstyr til både telefoner, pc'er og tablets.

Det betyder i praksis, at du kan købe et hvilket som helst tastatur (eller en mus) med Bluetooth og forbinde til din tablet - måske ejer du endda allerede et til din almindelige pc.

Læs også: Sådan bruger du Bluetooth

Bluetooth tastatur til Android og iPad

Med et bluetooth-tastatur bliver din iPad eller Android tablet en brugbar minicomputer, hvor du let kan skrive lange tekster. 

Tastaturer i tablet-størrelse

Mere praktisk er det dog at købe et særligt tablet-tastatur. 

De har en størrelse som en tablet på omkring 10 tommer, passer i tasken med din tablet, og så er der på de bedste af slagsen en holder i toppen, som din tablet kan stå på. 

Dermed kan du nemt sætte tabletten fast, så skærmen står lodret, mens du skriver på de gode, solide, mekaniske taster.

De koster omkring 500 kroner, og så får du adskillige timers batteritid og kan skrive helt uden kabler mellem tablet og tastatur. 

Så bliver det en ren leg, når du fremover skal skrive emails eller romaner fra din tablet.

Bluetooth tastatur til Android og iPhone


> Få to numre af Komputer for alle for kun 99 kroner + et smart bluetoothtastatur i gave. Se tilbuddet her.

Få et tablet-tastatur med Komputer for alle

Nu kan du få et smart tablet-tastatur med Komputer for alle, så du slipper for at bruge de irriterende skærmtaster på din tablet. Det praktiske Bluetooth-keyboard har en god størrelse, så det ikke fylder i tasken, og vejer kun 350 gram. 

Tastaturet forbindes nemt med Bluetooth til alle moderne tablets og smartphones, og når tastaturet er forbundet, kan du skrive på solide taster, som du kender dem fra den bærbare pc. 

Over tasterne er der også en smart fordybning, hvor du kan stille din tablet eller telefon i lodret position, mens du skriver. 

Tastaturet i sig selv har en værdi af 299 kr., men lige nu får du det som gave, når du køber to numre af Komputer for alle for kun 99 kroner her. 

> Få to numre af Komputer for alle for kun 99 kroner + et smart bluetoothtastatur i gave. Se tilbuddet her.

Måske er du interesseret i ...