Apples pudseklud - Apple Polishing Cloth - til iPhone, iPad og MacBooks.
Apple Pudseklud

Sådan ser en pudseklud fra Apple til 179 kroner ud. Men du kan ikke få fingre i den lige nu - den er nemlig udsolgt til næste år.

© Apple

Apples svinedyre pudseklud er totalt udsolgt

Apple har lanceret en pudseklud. Den kan du bruge til at pudse din iPhone, iPad og Mac-computer. Den koster 179 kroner. Og den er udsolgt!

Det ligner måske en temmelig forsinket aprilsnar, men den er altså god nok: Apples nye pudseklud koster 179 kroner, og firmaets kunder er helt vilde med den.

Ved første øjekast ligner det egentlig bare en fuldstændig ordinær pudseklud.

Og hvis du inspicerer kluden lidt nærmere, vil du opdage, at det faktisk også er lige præcis, hvad det er.

> Læs også: Apple Airtag: Find dine ejendele med mobilen

Apples pudseklud udsolgt til efter nytår

Vi ved ikke, om det er bølgen af rengøringsmani som følge af Covid-19, der har fået Apple til at lancere den dyre klud, men der er i hvert fald rift om den.

Hvis du lægger en bestilling på Apples hjemmeside, kan du først regne med at modtage din klud i løbet af januar 2022.

Hvis du vælger standardforsendelse, er fragten gratis, og du vil modtage din klud mellem 10. og 24. januar.

> Læs også: Apple advarer: Brug ikke iPhone, når du kører på motorcykel

Apple Polishing Cloth - en pudseklud fra Apple til 179 kroner.
Apple Polishing Cloth

I Apples webshop kan du forudbestille den nye pudseklud. Her kan du også læse mere om den - eller det vil sige, du kan læse, hvilke produkter den er kompatibel med. 

366,50 kroner med hurtiglevering 

Hvis du vil have kluden leveret om morgenen mellem 7. og 21. januar koster det 187,50 kroner i forsendelse, så kluden lander på en samlet pris på 366,50 kroner.

Apples pudseklud har fået sin helt egen side på Apples website, og her kan du blandt andet se, hvilke produkter, kluden er kompatibel med. 

Det kan undre lidt, at Apple kun angiver iPad-modeller tilbage til 5. generation af den populære tablet og iPhones tilbage til iPhone 6, men lur os, om ikke kluden også virker med ældre modeller.

Det eneste, der tilsyneladende adskiller kluden fra et tilsvarende produkt, som du kan købe for småpenge i et hvert supermarked, er nemlig det diskrete Apple-logo i det ene hjørne. 

Hvis du hellere vil bruge 179 kroner på at blive klogere og undgå ubudne gæster, kan du til samme pris få 3 numre af Komputer for alle + et overvågningskamera i gave lige her.

Apple Pudseklud - Apple Polishing Cloth
Apple Pudseklud

Det er tilsyneladende Apple-logoet i hjørnet, der gør hele forskellen. For derudover er det blot en helt almindelig pudseklud.

© Apple

Måske er du interesseret i ...