Malwarebytes
Malwarebytes

Sikkerhedsprogrammet Malwarebytes skaber store problemer i nyeste Windows 10-version. 

© Shutterstock

Sikkerhedsprogram skaber problemer efter Windows-opdatering

Flere Windows-brugere oplever netop nu problemer med sikkerhedsprogrammet Malwarebytes efter seneste Windows 10-opdatering. Se her, hvordan du løser problemet.

Sikkerhedsprogrammet Malwarebytes spiller ikke godt sammen med den nyeste opdatering til Windows 10. 

I disse timer rapporterer flere Windows-bruger problemer med computerens ydeevne, samt at computeren går ned på grund af Malwarebytes.

Siden Windows 10 2004-opdateringen kom ud, har brugere verden over klaget over problemer med sløve computere, der pludselig går i stå, videoer, der ikke afspiller ordentligt og spontane nedlukninger af computeren.

Det fremgår af klagerne, at det er brugere, der har seneste Windows 10-opdatering fra maj måned og har Malwarebytes version 4.1 installeret, som oplever problemerne.

LÆS OGSÅ: Ny Windows 10-opdatering fyldt med fejl

Løsningen findes i Malwarebytes

Malwarebytes er opmærksomme på problemet. De har derfor udgivet en Beta-version af programmet, som du kan hente, og det skulle løse problemet.

Her kan du se, hvordan du gør:

  1. Åbn Malwarebytes og klik på tandhjulet mellem spørgsmålstegnet og klokken i øverste højre hjørne.
  2. Rul ned til Beta-opdateringer og slå funktionen til.
  3. Rul nu op igen og klik på Søg efter opdateringer.
  4. Programmet opdaterer nu, hvis du ikke har nyeste version. Når du har fået opdateringen, skal du genstarte din computer. 

Denne løsning virker muligvis kun, hvis du har den betalte version af Malwarebyres. Alternativt har mange brugere haft gode erfaringer med at deaktivere Malwarebytes' "Ransomware Protection" i programmet. 

Under alle omstændigheder er Malware opmærksomme på problemerne, så de kommer helt sikkert med en opdatering inden længe. 

LÆS OGSÅ: Windows-opdatering gør din printer ubrugelig

Anbefaler fortsat Malwarebytes

Malwarebytes er et sikkerhedsprogram, som kan scanne din pc og identificere skadelige programmer og fjerne dem. 

Programmet er en del af Komputer for alles Sikkerhedspakke. Og trods problemerne i kombination med den seneste Windows 10-opdatering, er det et af de programmer, som vi anbefaler til at sikre din pc. 

> Se hele Komputer for alles Sikkerhedspakke i Fordelszonen her

Måske er du interesseret i ...