5 pc rens komdk 062016

Rens pc’en for virus og malware

De skrappeste virusser er så snedige, at de kan slå din pc’s antivirus fra – og så går det stærkt ned ad bakke for computeren. Vi har den rette medicin: Med pakken EmsiSoft Emergency Kit Scanner kan du lynhurtigt rense pc’en for virus og andet snask.

11. april 2016

Er din Windows fx blevet ekstra sløv på det seneste, eller oplever du mærkværdige fejlmeddelelser, som du ikke umiddelbart kan identificere? Så kan du i værste fald være ramt af en særlig avanceret virus, som har slået din antivirus fra.

Med EmsiSoft Emergency Kit, som du finder i Komputer for alles Fordelszone, kan du scanne hele pc’en for spor af skadelig kode, og fjerne skidtet, inden det er for sent.

Du kan endda bruge værktøjet i Kommandoprompten, inden Windows starter – og altså før virussen kan få lov til at starte sig selv. Det er den sikreste kur mod et virusangreb.

Sådan bør du bruge EmsiSoft Emergency Kit Scanner

Vi anbefaler, at du straks gemmer EmsiSoft Emergency Kit på en USB-nøgle, så du har programmet ved hånden, hvis pc’en rammes af virus. Du kan scanne harddisken direkte inde fra Windows eller fra en kommandoprompt.

Scan jævnligt fra Windows: Hold øje med, om dit antivirus stadig virker, ved at scanne en gang om måneden.

Rens, når Windows er død: Hvis Windows er ramt af virus, kan du rense systemet, før Windows starter.

Læs i artiklen, hvordan du bruger programmet og renser pc’en. > Hent EmsiSoft Emergency Kit her

Måske er du interesseret i ...