Opdater din Chrome-browser med det samme

Bruger du Chrome på computeren, er det en rigtig god idé at opdatere. 

© Shutterstock

Google: Derfor skal du opdatere Chrome med det samme

Der skal kun et enkelt fejltrin til, før kminielle får adgang til din computer. Gør det sværere for hackerne ved at sørge for, at din browser er opdateret.

Det er ikke mere end et par dage siden, at Google opfordrede deres brugere til - med øjeblikkelig virkning - at opdatere deres Chrome-browser.

LÆS OGSÅ: 10 nye funktioner i Chrome

Det skyldes, at Google havde opdaget et sikkerhedshul, som potentielt kunne udnyttes af hackere og it-kriminelle til at inficere din computer med virus og malware.

Og nu er den så gal igen.

Endnu en sårbarhed fundet

Søgegiganten har nemlig opdaget endnu et sikkerhedshul, som har fået Google til at sende en opdatering til Chrome-browseren ud for at løse problemet.

Læs også: Nyt trick: Sådan sletter du lynhurtigt browserhistorikken i Chrome

Google har fundet en såkaldt "kritisk sårbarhed" i Chrome-browseren, hvilket fremgår af et blogopslag skrevet af Google. Samme sted skriver Google, at sikkerhedshullet allerede er blevet udnyttet. 

Bruger du Chrome-browseren, er det derfor vigtigt, at du sørger for at opdatere browseren til den nyeste og dermed sikreste version med det samme.

Sådan opdaterer du Google Chrome

For at hente den nyeste version af Google Chrome-browseren, skal du først klikke på de tre prikker i øverste, højre hjørne af Chrome.

Herefter vælger du Hjælp og klikker på Om Google Chrome. Så tjekker browseren, om der er nye opdatering tilgængelige, og hvis der er, får du mulighed for at opdatere.

Når det er gjort, skal browseren genstartes. Herefter er Chrome opdateret til den nyeste version.  

Måske er du interesseret i ...