Software til stamtræ

Smart program til stamtræ

Sådan laver du et flot stamtræ

Vi viser dig, hvordan du laver et stamtræ med programmet My Family Tree. Det er et stamtræ program der gratis og nemt kan hjælpe dig med at få overblik over slægten med flotte stamtræer og masser af detaljer om familien.

1. januar 2018 af Steffen Nielsen

Hvis du interesserer dig for slægtsforskning og gerne vil have styr på anerne, er slægtsforskningsprogrammet My Family Tree værktøjet, du har brug for.

My Family Tree fungerer som en database, der holder styr på en lang række oplysninger om dine familiemedlemmer og relationerne mellem dem. Og når du først har fodret programmet med data, kan du oprette flotte stamtræer med billeder, lyd og videosekvenser. 

Lav et stamtræ i programmet

Et stamtræ i My Family Tree er ikke bare en pæn og praktisk måde at overskue dine aner på. Programmet giver dig nemlig også mulighed for at registrere noter om hver enkelt person og gemme billeder, videoklip og skannet materiale i stamtræet. På den måde kan du gemme hele den indsamlede viden i programmet, så den er lige til at gå til i dit videre arbejde.

Og får du med tiden så meget blod på tanden, at du vokser ud af My Family Tree, kan du nemt tage dine data med ovre i andre værktøjer til slægtsforskning.

Hent programmet med tilhørende guide i  Komputer for alles Fordelszone her:

Måske er du interesseret i ...