Software til stamtræ
Hvordan laver man et stamtræ?

Med dette smarte program kan du let lave dit helt eget stamtræ. Få også tips til slægtsforskning. 

Sådan laver du et flot stamtræ

Vi viser dig, hvordan du laver et stamtræ med programmet My Family Tree. Det er et stamtræprogram, der gratis og nemt kan hjælpe dig med at få overblik over slægten med flotte stamtræer og masser af detaljer om familien.

Hvis du interesserer dig for slægtsforskning og gerne vil have styr på anerne, er slægtsforskningsprogrammet My Family Tree et godt værktøj.

My Family Tree fungerer som en database, der holder styr på en lang række oplysninger om dine familiemedlemmer og relationerne mellem dem, så du let kan lave dit eget stamtræ.

Når du først har fodret programmet med data, kan du oprette flotte stamtræer med billeder, lyd og videosekvenser. 

Stamtræ og slægtsforskning
Stamtræ

Det kan let blive uoverskueligt at lave et håndholdt stamtræ. Men programmet My Family Tree får du hjælp til at overskue dit stamtræ. 

Lav et stamtræ i programmet My Family Tree

Et stamtræ i My Family Tree er ikke bare en pæn og praktisk måde at overskue dine aner på. Programmet giver dig nemlig også mulighed for at registrere noter om hver enkelt person og gemme billeder, videoklip og skannet materiale i stamtræet.

På den måde kan du gemme hele den indsamlede viden i programmet, så den er lige til at gå til i dit videre arbejde med stamtræet.

Og får du med tiden så meget blod på tanden, at du vokser ud af My Family Tree, kan du nemt tage dine data med ovre i andre værktøjer til slægtsforskning.

Programmet er gratis, og som abonnent på Komputer for alle kan du hente programmet med tilhørende trin-for-trin-guide i Komputer for alles Fordelszone her.

Kom videre fra stamtræ til slægtsforskning

Vi har samlet en komplet guide til slægtsforskning i programmet Legacy Family Tree.

Gennem fire grundige afsnit viser vi dig i lette trin-for-trin-guider, hvordan du samler information om dine aner og samler dem i det smarte program.

Programmet og guiderne finder du her i Fordelszonen, hvor du kan downloade det hele til din computer.

Du skal være abonnent for at få adgang til Fordelzonens mange programmer og trin-for-trin-guider. Du kan få adgang fra 29 kroner. Se de gode tilbud her.

Læs også: Kom godt i gang med slægtsforskning

Måske er du interesseret i ...