Sammenlign nemt mapper i Windows med BS Folder Compare
Sammenlign mapper

Du sparer både tid og frustrationer med programmet BS Folder Compare, der hurtigt sammenligner indholdet i to mapper for dig.

© Shutterstock

Sammenlign let mapperne i Windows

Du kan nemt sammenligne indholdet i to mapper på din pc takket være programmet BS Folder Compare. Det er især smart, hvis du har mange filer med lignende filnavne.

Vi kan alle nemt komme til at oprette lidt for mange mapper på computeren, og det kan have irriterende følger. 

Du kan for eksempel komme til at bruge timer på at lede efter den mappe med de rigtige feriebilleder i, eller du kan komme til at have fuldstændig identiske mapper liggende på harddisken.

Mange mapper på pc’en kan også resultere i, at du mister vigtige filer. Du kan ved et uheld komme til at slette den forkerte mappe, fordi du var overbevist om, at den ikke havde noget vigtigt indhold og forvekslede den med en anden mappe.

Billedmapper er især svære at finde rundt i, for billeder kan ofte have lignende filnavne som eksempelvis IMG_145 og IMG_146. Og det er rigtig surt at miste dyrebare familiebilleder.

Hvis du vil undgå problemer som ovenstående og lettere og hurtigere sammenligne dine mappers indhold, er programmet BS Folder Compare et genialt værktøj at bruge. 

Programmet sammenligner nemlig to udvalgte mapper og tjekker, om de har identiske filer.

LÆS OGSÅ: Sådan gendanner du slettede filer i Windows

Sådan virker BS Folder Compare

BS Folder Compare er ganske overskueligt at gå til. I programmet skal du blot udvælge de to mapper, der skal sammenlignes, og med et enkelt klik sammenligner BS Folder Compare mappernes indhold for dig.

Hvis dine mapper ikke er ens, får du besked fra programmet. Alle de filer, der skiller sig ud, står i fed skrift, så du hurtigt kan få øje på dem. Hvis mapperne derimod er identiske, fortæller BS Folder Compare dig dette, og ingen filer vil være markerede.

Du kan således for eksempel bruge programmet til at sikre dig, at du har taget backup af den rigtige mappe ved at sammenligne original-mappen i Windows med backup-mappen på en ekstern lagringsenhed som eksempelvis en USB-nøgle.

LÆS OGSÅ: Gem store filer på din USB-nøgle

Hent BS Folder Compare i Fordelszonen

BS Folder Compare er rørende let at bruge, og du kan ikke kun bruge programmet til at sikre dig, at du har lavet backup af den korrekte mappe. Du kan for eksempel også bruge det til at opdage dubletter og slette dem, så du slipper for, at identiske mapper optager plads på harddisken.

Der er mange muligheder for at gøre oplevelsen på din pc bedre med BS Folder Compare, og du kan hente programmet  i Fordelszonen her på hjemmesiden, hvis du abonnerer på Komputer for alle.

Følg blot dette link for at hente BS Folder Compare.

Du får også adgang til vores vejledning til programmet, der viser dig præcist, hvordan du bruger det.

Hvis du ikke har tegnet abonnement på Komputer for alle, kan du gøre det ved at klikke her.

Så får du både adgang til hele Fordelszonen med BS Folder Compare og alle de andre nyttige programmer, der ligger her, og du får vores magasin med posten.

LÆS OGSÅ: Find altid dine filer på Google Drev

Måske er du interesseret i ...