Kom de overflødige filer til livs
Kom de overflødige filer til livs

Du kan nemt rense og optimere din pc - og dermed gøre den meget hurtigere - med et nyt program i Fordelszonen.

© Shutterstock

Ryd ud i de overflødige filer på pc'en

Det vrimler med overflødige filer i Windows, som ikke tjener noget formål. I stedet fylder de blot din harddisk op. Men du kan let rydde op i dem og gøre din pc hurtigere og mere effektiv.

En computer uden rod er en sund computer.

Det er du måske allerede klar over, men for nogle af os sker det alligevel, at vi glemmer at rydde op i Windows.

Det er nemlig ikke nok at slette de store og tunge filer som videoprojekter, som ikke længere skal arbejdes i, eller ubrugte programmer, der blot ligger og optager plads på computerens harddisk.

Problemet er også, at pc’en langsomt bliver fyldt med fuldstændigt overflødige filer som installationsfiler fra en opdatering af styresystemet, som Windows ikke fjerner af sig selv.

Men dem kan du også nemt slette med et nyt program i Fordelszonen.

LÆS OGSÅ: Start Windows forfra med en nulstilling

Nyt program fjerner filerne

For få ting er så irriterende som en langsom computer, og det er ekstra frustrerende, når det ikke er vores skyld, at Windows pludselig er blevet tung at danse med.

De overflødige filer, som eksempelvis de omtalte installationsfiler eller cache-filer fra nettet, bliver hentet ned i det skjulte i takt med, at pc’en bliver brugt.

Det kan derfor være svært at lokalisere filerne på harddisken og komme dem til livs, men det problem løser det spritnye program Wise Care 365. Takket være programmet kan du nemlig med få klik rydde ud i de præstationshæmmende filer.

LÆS OGSÅ: Advarsel: Dine filer slettes ikke, når du nulstiller Windows

Hent Wise Care 365 i Fordelszonen

Programmet Wise Care 365 sørger blandt andet for at fjerne alle overflødige installationsfiler fra Windows-opdateringer, som kun ligger og fylder computerens harddisk op og sløver pc’en.

Wise Care 365 kan desuden bruges til at optimere computerens opstart og nedlukning, ligesom programmet nemt kan fjerne restfiler, som diverse programmer efterlader. Det kan du læse meget mere om i Komputer for alle blad 15/2022.

Har du tegnet abonnement på Komputer for alle, kan du hente Wise Care 365 gratis i Fordelszonen.

> Klik her for at hente programmet Wise Care 365 i Fordelszonen.

Hvis du ikke er abonnent endnu, kan du blive det ved at følge dette link. Så får du straks adgang til Fordelszonens mange programmer.

Måske er du interesseret i ...