Sådan laver du PDF-filen til et Word-dokument
PDF til Word:

Med hjælp fra det geniale program SwifDoo PDF kan du nemt konvertere PDF-filer til Word-dokumenter.

© Shutterstock

Lav let en PDF om til Word-dokument

Med et ganske smart program kan du nemt lave PDF-filer om til Word-dokumenter, som du kan redigere i. Se her, hvor let det er.

PDF-dokumenter er smarte, da de kan læses på stort set alle enheder, og de ser ens ud uanset om du bruger en gammel pc eller den nyeste iPhone.

Af og til sker det dog, at vi får behov for at lave om i et PDF-dokument, men det er lettere sagt end gjort. Som udgangspunkt kan det nemlig slet ikke lade sig gøre at redigere et PDF-dokument, men det laver det gratis program SwifDoo PDF om på.

Programmet kan nemlig ikke alene bruges til at redigere direkte i PDF-filer. Du kan også konvertere PDF-filer til Word-dokumenter med programmet.

LÆS OGSÅ: 3 geniale tips til bedre PDF’er

Sådan laver du PDF om til Word

PDF’er er nyttige og læsbare, men hvis du vil redigere et PDF-dokument, er filformatet knapt så praktisk. Det er ikke muligt at lave om i en PDF-fil, når den først er skabt, og det er tilsvarende svært at konvertere et PDF-dokument til en Word-fil.

Her kommer programmet SwifDoo PDF som sendt fra himlen. 

Ved at bruge programmets indbyggede konverteringsfunktion kan PDF-dokumenter let laves om til redigerbare Word-dokumenter. 

Her er, hvad du skal gøre.

  1. Åbn programmet, og klik på SwifDoo øverst til venstre.
  2. Hold musen over Export PDF as.
  3. Vælg Word.

Der går efterfølgende et par minutter, og så er PDF-dokumentet konverteret til en Word-fil.

LÆS OGSÅ: Så let laver du en PDF

Hent SwifDoo PDF i Fordelszonen

SwifDoo PDF lader dig lave alt om i et PDF-dokument, og laver du om i teksten i en PDF, anvender programmet endda automatisk den skrifttype, der er blevet brugt, da dokumentet blev til. Det fortæller vi meget mere om i Komputer for alle nummer 9/2022.

Er du abonnent på Komputer for alle, kan du hente programmet gratis i Fordelszonen ved at følge dette link. På samme side finder du også vores vejledninger til at bruge programmet.

Er du ikke abonnent, kan du blive det ved at klikke her

Så får du gratis adgang til massevis af spændende programmer og værktøjer i Fordelszonen.

Måske er du interesseret i ...