Sådan åbner du gamle Word-dokumenter i Google Docs

Vi viser her, hvordan du får dine gamle Word-dokumenter online med Google Docs.  

© Shutterstock

Få dine gamle Word-dokumenter over i Google Docs

Med Google Docs kan du nemt og helt enkelt få dine gamle dokumenter online. Så har du dem altid lige ved hånden og risikerer aldrig miste dem igen.

Der er mange fordele ved at have sine dokumenter i Google Docs. Eksempelvis har du altid adgang til dem, uanset om du sidder ved en fremmed computer eller om du er i et andet land med kun din mobiltelefon.

Fordi dokumenterne ikke ligger fysisk på computeren, men i stedet på nettet, skal du heller ikke bekymre dig om, at dine vigtige dokumenter går tabt, hvis du computer går i stykker eller bliver stjålet — for du har stadig alle dokumenter online.

Og faktisk er det ganske simpelt at lægge de gamle word-dokumenter online i Google Docs, så du altid har adgang til dem. 

Sådan får du Word-dokumenter ind i dit Google Drev

Vi viser dig her hvordan, du gør. For at bruge Google Docs, skal du bruge en Google-konto. Har du ikke allerede sådan en, kan du her læse, hvordan du laver en. Det er både nemt og helt gratis. 

  1. Gå til Google Drev via dette link.
  2. Klik på tandhjulet i øverste, højre hjørne. Klik så på Indstillinger.
  3. Sæt flueben ved indstillingen Konvertér uploadede filer til redigeringsformatet til Google Docs. Så laves dine Word-dokumenter automatisk om til Google Docs-dokumenter, du kan redigere i, når du uploader dem.
  4. Klik på knappen UDFØR.
  5. Klik nu på knappen Ny og klik på Filupload, hvis du vil uploade en eller flere filer, og klik på Mappeupload, hvis du vil uploade hele mapper.
  6. Marker nu de filer eller mapper, du vil uploade, og klik så på Åbn
  7. Når filerne er uploadet, kan du se og åbne dem i Google Docs

Bliv klogere på Google og Google Docs

I magasinet Komputer for alle får du i det nyeste nummer første afsnit af vores store Google-skole. 

Over ti numre giver vi dig alt det, du skal vide, for at blive ekspert i de mange tjenester, du får adgang til med en Google-konto. 

I det første afsnit går vi i dybden med Google Docs, som er Googles tekstbehandlingsprogram, som let kan måle sig med Microsoft Word. 

> Som abonnent kan du læse første afsnit af Google-skolen i Fordelszonen her

> Læs mere om Google og de mange funktioner og nyheder her

Måske er du interesseret i ...