Denon producerer nu multirumshøjtalere

Der findes tre modeller i den nye højtalerserie fra Denon, så du kan finde en, der passer til størrelsen af det rum, du vil placere den i.

© Denon

Denon lancerer nye multirumshøjtalere

Hifi-mærket Denon har skabt en ny serie af små højtalere, der kan samarbejde om at levere musik i flere rum i hjemmet på samme tid.

21. februar 2020

Japanske Denon har over 100 år på bagen, men firmaet gør sit bedste for at følge med noderne - også i det 21. århundrede. 

Denon har netop lanceret en helt ny serie af trådløse højtalere. 

Højtalerne styres med en app, og kan kombineres med hinanden på samme måde, som vi kender det fra den udbredte konkurrent Sonos. 

Det vil sige, at du kan spille forskel i alle de rum, du har dine Denon-højtalere stående, men du kan også vælge at kæde en eller flere rum, så der bliver spillet den samme musik der. 

Du kan også parre højtalerne, så kommer til at spille i stereo.

3 nye trådløse højtalere fra Denon

Den nye serie består foreløbig af tre højtalere:

  • Denon Home 150 er den mindste af højtalerne. Den har en vejledende pris på 1.899 kroner.
  • Den lidt større Denon Home 250 er cirka 30 centimeter bred og leverer en kraftigere bas takket være 2 stk. 4-tommer basenheder. Prisen er 3.699 kroner.
  • Denon Home 350 er den største højtaler i serien. Den her 2 x 0.75 tommer diskantenheder, 2 x 2-tommer mellemtoneenheder og 2 x 6,5 tommer basenheder. Denon Home 350 koster 5.199 kroner.
Denon Home 150, Denon Home 350 og Denon Home 250.

Den nye højtalerserie består af tre modeller (fra venstre mod højre) Denon Home 150, Denon Home 350 og Denon Home 250.

© Denon

Afspiller også musik via Bluetooth

Alle tre højtalere har de samme grundfunktioner. Du kan fx spille musik fra et bredt udvalg af streaming-tjenester som Spotify og Apple Music. I modsætning til de fleste Sonos-højtalere, så kan du også afspille musik via Bluetooth i Denon-højtalerne.

Du kan gemme op til seks af dine favoritradiokanaler i højtalerne, så du ikke behøver at skulle have fat i din smartphone for at tænde for dem.

Denons højtalere kan styres med både Amazons Alexa, Google Assistent og Apples Siri.

Denon forhandles blandt andet i Hifi-klubben.

> Læs også: Hvad er Bluetooth?

Måske er du interesseret i ...