Her vises programmet Photoshop Express
Photoshop Express:

Med blot et par klik er du i gang med Photoshop Express, hvor du kan redigere dine billeder helt gratis. 

© Microsoft

Rediger dine billeder i Photoshop helt gratis

Det behøver hverken være dyrt eller meget teknisk at redigere dine billeder og få det bedste frem i dem. Vi viser her, hvordan du kommer i gang.

Når de fleste hører ordet billedredigering, vil de formentlig også tænke på Photoshop. Og dernæst på, at det er i hvert fald ikke noget, de har råd til.

Photoshop er da normalvis også et avanceret program, som du må betale flere hundrede kroner for enten at købe eller abonnere på.

Men faktisk kan du sagtens få fingre i Photoshop langt billigere.

Endda uden det koster dig en eneste krone.

LÆS OGSÅ: De bedste gratis apps til nem billedbehandling på mobilen

Få de grundlæggende Photoshop-funktioner

Der findes nemlig forskellige versioner af Photoshop. 

De fleste kender den almindelige version, som rummer et hav af funktioner og er både meget kraftfuld og meget avanceret – og som det kan tage flere år at blive helt fortrolig med.

LÆS OGSÅ: Billedredigering med kunstig intelligens i Google Fotos

Men der findes også mindre avancerede udgaver af Photoshop, der rummer nogle mere grundlæggende og enkle funktioner, som fx at rette op på skæve horisontlinjer, justere lys og farver og fjerne mindre uønskede elementer i billedet.

Her får du altså ikke alle mulighederne fra det normale Photoshop, men i stedet de mest grundlæggende funktioner, som for de fleste er rigeligt til fx at redigere feriebillederne.

Det er nemt at komme i gang 

Photoshop Express er en gratis-version af Photoshop, hvor du altså ikke skal betale for at bruge programmet, men til gengæld heller ikke får alle funktionerne fra den dyre betalingsversion.

LÆS OGSÅ: Genialt værktøj: Fjern baggrunden på dine billeder

Programmet intuitivt og nemt at komme i gang med, og du behøver ikke bruge dage, uger eller måneder på at lære de forskellige værktøjer at kende. 

I det nye nummer af Komputer for alle viser vi dig, hvordan du kommer i gang med Photoshop Express og redigerer dine fotos og billeder på rekordtid.

Artiklen kan læses i bladet, men du kan også allerede nu læse den i Fordelszonen her. 

Måske er du interesseret i ...