Du får tre gratis programmer til din pc. De kan alle hentes i Komputer for alles nye Fordelszone.

Det sjoveste ved at få en ny pc er at installere programmer på en helt frisk maskine. Som abonnent får du adgang til et hav af programmer i den helt nye Fordelszone.

© Shutterstock

3 programmer din nye computer skal have

Disse tre programmer er uundværlige, når du har investeret penge i en ny computer. Som abonnent kan du downloade programmerne helt gratis i Komputer for alles nye Fordelszone.

Du har købt en splinterny computer. Sat den op. Tændt den.

Nu skal du i gang med det sjove: At installere dine favoritprogrammer, som er det vigtigste på din computer. Men hvilke programmer, er det nu liiige, du ikke må undvære, når du har fået en ny pc?

Mange af programmerne kan du finde i Komputer for alles Fordelszone, der netop har fået en stor overhaling. Her får du som abonnent adgang til gratis og sikre programmer – udvalget har netop rundet 300, og tallet stiger fortsat.

Disse tre programmer bør du installere som det første, når du får en ny pc.

1. Bitdefender Antivirus Free

Beskyttelse er vigtigt! Med Bitdefender Antivirus Free får du et gratis antivirus-program, der beskytter dig mod trusler på nettet og kan scanne din pc på kommando. 

2. Libre Office

Få en komplet kontorpakke til den nette sum af 0 kroner. Du får tekstredigering, regneark og diaspræsentation med Libre Office.

3. VLC

VLC er den mest populære medieafspiller på nettet - og det er ikke uden grund. Afspilleren, der fås ganske gratis, er nem at bruge og afspiller stort set alle videofiler.

Ny computer: Hvad skal jeg vælge?

Det er ikke let at vælge en ny computer, for udvalget er enormt. 

Et godt sted at starte er ved at finde ud at, hvad du skal bruge den til, og derefter prioritere funktioner.

Vi har lavet en lille guide med 5 gode råd, du kan bruge, når du skal købe en ny computer. Du kan læse de fem råd her. 

Måske er du interesseret i ...