Tips til din computer

I det nye blad får du 53 supertips, så du bliver endnu mere effektiv på din computer. 

© Shutterstock // Komputer for alle

Nyt blad: 53 geniale tips til din computer

Der findes altid smartere måder at gøre tingene på i Windows, på nettet og på mobilen. I det nyeste nummer af Komputer for alle får du 53 supertips til din pc. Vi finder også den bedste backup i skyen.

10. oktober 2019

Windows og dine installerede programmer på computeren er i mange tilfælde så avancerede, at du umuligt kan kender hver en funktion eller genvej. 

Det er en skam, for det betyder, at du går flips af hurtigere, nemmere og bedre måder at bruge pc'en på.

Derfor har vi i magasinet Komputer for alle nummer 16/2019 samlet de 53 bedste tips til blandet andet Windows, dine kontorprogrammer og din internetbrowser, så du kan få glæde af overraskende nye og hurtigere måder at arbejde på pc'en på.

Du får også en række tips, som kan spare dig penge.

De mange gode råd er naturligvis ledsaget af trin for trin-guider, hvor det er nødvendigt, så du let og hurtigt kan komme i gang.

> Hent artiklen i PDF-format i Fordelszonen her (kræver login)

Stor test af backup i skyen

Her på Komputer for alle er vi store fortalere for, at man tager backup af sine vigtigste dokumenter, billeder og filer. Og det er en rigtig god idé at tage backup til en tjeneste i skyen, hvor du kan tilgå dine filer overalt - og ikke risikerer, de går tabt. 

Derfor satte vi os for at teste de seks populære backuptjenester Dropbox, iCloud, Google Drive, Jottacloud, Keepit og OneDrive. 

Alle tjenesterne giver dig en backupløsning gratis, men vil du have ekstra plads, koster det fra 7 kroner om måneden og op - alt efter hvor meget plads, du skal bruge. 

Testens vinder giver dig hele 15 GB plads gratis, hvilket er markant mere end de øvrige. 

Hvis du er nysgerrig på, hvem der vinder (og tabet) stortesten, kan du hente den i PDF-format i Fordelszonen her (kræver login)

Det får du også i det Komputer for alle 16/2019:

  • Programmet SecretFolder, som gør det let at skjule mapper på computeren, hvis du fx skal låne din pc ud til andre. Hertil en grundig guide til at bruge programmet.
  • Programmet TweakPower og en guide, så du let kan tilpasse Windows. Du kan fx indstille skrivebordet udseende, funktioner i højrekliksmenuen og optimere din mus og dit tastaturs funktioner. 
  • Guide til en ny funktion i Windows, som gør det muligt at søge bedre i dine filer.
  • 8. afsnit af Google-skolen med fokus på Google Sites, hvor du nemt, hurtigt og gratis kan lave din egen hjemmeside (Læs de tidligere afsnit i Fordelszonen som abonnent her)
  • Masser af nyheder, test og spørgsmål og svar fra vores Spørg os-forum.

> Besøg Spørg os-forum her - alle kan læse med, men du skal være abonnent for at stille spørgsmål derinde.

Komputer for alle

Her kan du se, hvad du kan glæde dig til i det nye blad, som kan købes i butikkerne nu.

© Komputer for alle

Sådan får du Komputer for alle

Du kan købe Komputer for alle i mange bladbutikker og kiosker.

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse hele bladet med det samme på dine mobil eller tablet med app'en Wype. Du får også adgang til Fordelszonen med det samme.

> Prøv Komputer for alle fra 29 kroner. Vælg dit perfekte tilbud - og din personlige velkomstgave - her.

Måske er du interesseret i ...