Google oversætter hjemmesiden
Google oversætter

Hjemmesiden Google Translate oversætter lynhurtigt mellem 108 sprog. Google Oversæt kan også bruges til at oversætte hele hjemmesider.

Google oversætter hjemmesiden

Er hjemmesiden på et fremmed sprog? Så oversætter Google for dig med værktøjet Google Oversæt, som understøtter hele 108 sprog.

16. maj 2021 af Steffen Nielsen

Da Google Oversæt så dagens lys i 2008, var det noget af en revolution. Nu har mange vænnet sige til de fine oversættelse mellem sprog. 

Google oversæt klarer tekststykker (fx når du modtager udenlandske e-mails) eller endda hele hjemmesider. 

I alt understøttes 108 sprog – heriblandt naturligvis dansk.

Søgegigantens funktion oversætter fx den græske, spanske eller tyske hjemmeside til dansk på et øjeblik. Hvis du bruger browseren Google Chrome går det ekstra hurtigt.

Sådan oversætter Google hjemmesiden

Det er næsten for let at få Google til hjælp

  1. Besøg en hjemmeside på et fremmed sprog.
  2. Google Oversæt finder på et splitsekund ud af, hvilket sprog hjemmesiden er på. Dermed får du tilbudt at oversætte den til dansk. Tilbuddet kommer som et lille popup-vindue oppe under adressefeltet til højre.
    Hvis vinduet ikke vises, skal du blot højreklikke et tomt sted i browservinduet og vælge "Oversæt til dansk" i højreklikmenuen.
  3. Klik på punktet "dansk" og hjemmesiden oversættes automatisk.

Denne russiske hjemmeside oversættes med et enkelt klik på punktet "dansk".
Google oversætter

Denne russiske hjemmeside oversættes med et enkelt klik på punktet "dansk".

Google oversætter alt

Har du en anden bid tekst, du skal have oversat, kan du også få hjælp til det. Kopier teksten over på Googles oversæts hjemmeside, og vælg sprog. Så oversætter Google teksten med det samme.

Husk på, at maskinoversættelser som Googles naturligvis ikke er ufejlbarlige. Men kvaliteten er rigtig høj til dagligdags brug. 

Du kan læse mere om Google Oversæts finesser til både pc og telefon.

Måske er du interesseret i ...