Billede af 10 ulæste notifikationer og tre ulæste beskeder på Facebook

Det kan være irriterende at få mange ligegyldige notifikationer på Facebook. 

Guide: Stop Facebooks irriterende livevideo-notifikationer

Så snart en perifær ven eller et firma du følger vælger at lave en livevideo, dukker den op i dine notifikationer, og det kan man nemt blive træt af. Heldigvis er det ikke svært at slå fra igen.

Du har sikkert oplevet det. Det har de fleste af os vist efterhånden. Du sidder på Facebook og pludselig får du en besked om, at en perifær bekendt sender live på Facebook.

Du har hverken tid eller lyst til at se vedkommende spille fandango, men det afholder altså ikke Facebook fra, at forsøge at lokke dig til at se videoen.

Faktisk sender Facebook en besked ud, hver gang en Facebook-ven eller nogen du følger sender live. Og det driver i hvert fald mange af os her på redaktionen til vanvid.

Slå livevideo-notifikationerne på Facebook fra

Heldigvis er det slet ikke svært at så fra. Bare følg disse simple trin.

  1. Klik på jordkloden, så "Notifikationer"-menuen kommer frem
  2. Vælg Indstillinger i øverste højre hjørne af menuen
  3. Nu er du inde i Notifiktionsindstillinger. Under "Du får notifikationer om" finder du "Livevideoer" allernederst og vælger "Slå alle fra", så slipper du for irriterende beskeder fremover.

Inde i notifikationsindstillingerne kan du iøvrigt også indstiller om du vil have at Facebook skal sende dig en notifikation når dine venner har fødselsdag, minde dig om, hvad der skete på denne dag tidligere år og meget andet.

Screenshot af Facebooks notifikationsindstillinger

I notifikationsindstillingerne kan du tage kontrol over, hvornår Facebook skal sende dig notifikationer.

© Facebook

Måske er du interesseret i ...