Fortryd beskeder i Facebook Messenger

Fortryder du, hvad du skriver? Det gør du sikkert ofte i det sekund, du har sendt en besked på Facebook Messenger. En ny funktion er på vej, så du kan fortryde og slette beskeder i op til 10 minutter.

19. november 2018 af Steffen Nielsen

De fleste af os er kommet til at skrive en besked på Facebook Messenger, som vi har fortrudt sekundet efter. 

Hidtil har der imidlertid ikke været nogen kære mor. I modsætning til beskeder i resten af tjenesten, har det nemlig ikke været muligt at redigere i beskeder på chatten. 

Og da slet ikke at slette dem. 

Det er egentlig ulogisk, for det er måske netop i dette private regi, at du kommer til at skrive noget, du fortryder. 

iPhone før Android

Heldigvis er Facebook nu på vej til en modgift til os, der påvirket af alkohol, overmod eller almindelig uduelighed kommer til at skrive noget vrøvl.

Facebook har selv meldt ud at tiltaget kommer, men de har ikke givet nogen dato for, hvor det ankommer din telefon. Noget tyder dog på, at brugere af Facebook Messenger til iPhone for muligheden før Android-brugere.

Helt konkret giver Facebook Messenger dig mulighed for at fortryde beskeder i op til 10 minutter.

Vil du skjule, at du er aktiv i Messenger? Læs her, hvordan du slår Aktiv-visning fra i Facebook Messenger.

Fortryd beskeder i Facebook Messenger

Vær dog opmærksom på, at "nødbremsen" i sagens natur ikke hjælper, hvis beskeden allerede er læste i den anden ende. Men nu har du i hvert fald chancen for at fortryde, før beskeden er set.

I app'en Whatsapp, der også ejes af Facebook, har det allerede i et stykke tid været muligt at fortryde beskeder i op til en time.

> Læs også, hvordan du kan fortryde en mail i Gmail her.

bluetoothtastatur til din mobil eller tablet

> Undgå dumme tastefejl på mobil og tablet med et smart bluetooth-tastatur. Det er let at installere og gør det meget lettere at skrive længere beskeder på fx Messenger. Få tastaturet med Komputer for alle for kun 59,50 kroner + porto og eksp. Se tilbuddet her.

Måske er du interesseret i ...