Fortryd email gmail

Nu er det blevet lettere at trække i land, hvis du har fået sendt en mail, du fortryder. 

© Shutterstock

Gmail lader dig fortryde afsendte mails - også på mobilen

Nu kan du fortryde sendte mails på din Android-telefon, før de når frem til modtageren.

29. august 2018 af Martin Haverholm

Kender du det, at du først ser stavefejlen i din e-mail sekundet efter, du har trykket på “Send”? Eller, måske endnu værre, at du er kommet til at sende e-mailen til den forkerte person? 

Det er der heldigvis råd for nu:

Med den seneste opdatering af app’en Gmail til Android har du mulighed for at fortryde, inden din mail når modtageren. 

> Læs alt om Gmail her. 

Sådan fortryder du en mail i Gmail

Når du trykker send i din mail, kommer der en grå bjælke frem i bunden af skærmen, hvor du har mulighed for at klikke på "Fortryd." Så er mailen stoppet - men du har kun et par sekunder til at reagere og klikke fortyd. 

Funktionen har eksisteret i Gmails almindelige, browser-baserede udgave i noget tid, men nu får du altså samme mulighed på din mobiltelefon.

Fortryd mail på mobil med Gmail

Opdager du en pinlig stavefejl, kan du nu bare trykke på "Fortryd", rette og sende din mail igen.

Også nyt i Gmail på nettet

Googles almindelige, browser-baserede Gmail har også netop fået en overhaling, både hvad design og funktioner angår. Her er “Fortryd”-funktionen blandt andet blevet nemmere at få øje på, når du har sendt en mail.

Vil du gerne vide alt om de smarte, nye funktioner i Gmail, så læs vores store guide i Komputer for alle nummer 18/2018.

Hvis du tegner abonnement i dag, får du magasinet med den store guide sendt direkte til din postkasse.

Få et tablet-tastatur med Komputer for alle

Nu kan du få et smart tablet-tastatur med Komputer for alle, så du slipper for at bruge de irriterende skærmtaster på din tablet. Det praktiske Bluetooth-keyboard har en god størrelse, så det ikke fylder i tasken, og vejer kun 350 gram. 

Tastaturet forbindes nemt med Bluetooth til alle moderne tablets og smartphones, og når tastaturet er forbundet, kan du skrive på solide taster, som du kender dem fra den bærbare pc. 

Over tasterne er der også en smart fordybning, hvor du kan stille din tablet eller telefon i lodret position, mens du skriver.

Tastaturet i sig selv har en værdi af 299 kr., men lige nu kan du få det sammen med to numre af Komputer for alle for kun 59,50 kr. 

Tilbud tastatur med komputer for alle

Måske er du interesseret i ...