Kvinde, der sidder og undrer sig over, hvad der foregår på hendes bærbare pc

Nogle gange kan det være svært at forstå, hvorfor mails ender i spam-mappen. Vi viser dig, hvordan du aldrig går glip af en vigtig mail. 

Sådan tilføjer du en afsender til kontakter i Gmail og Outlook

Ender dine vigtige mails altid i spam-mappen? Tilføj afsenderen til dine kontakter, så sker det aldrig igen.

Er du træt af, at skulle lede i din spam-mappe for at finde e-mails fra afsendere, som du gerne vil modtage i din indbakke?

Nogle gange kan e-mails ende i din spam-mappe, fordi fx Gmails filter mener, alle mails, der er sendt til mange modtagere, må være spam. 

Sådan er det jo bare ikke i virkeligheden.

Har du fx tilmeldt dig et nyhedsbrev, kan du derfor sagtens risikere, at det aldrig når frem til din indbakke. Men der er heldigvis en nem måde at lave om på det.

> Læs her, hvordan du spotter spammails i indbakken

Gem afsenderen i kontakter

Den bedste måde at sikre, at du aldrig går glip af en mail fra en bestemt afsender, er at tilføje denne til dine kontakter. 

Det er heldigvis ganske let at gøre i dit mailprogram.

Du kan med fordel tilføje afsenderen til dine kontakter med det samme, når du fx tilmelder dig et nyhedsbrev eller køber varer på en webshop. Men du kan også gøre det senere, hvis du opdager, at dine mails lander i spam i stedet for i indbakken. 

> Læs også: Søg som eksperterne i Gmail

Sådan tilføjer du afsenderen i Gmail og Outlook

Du skal starte med at finde en mail fra den afsender, du ønsker at tilføje til dine kontakter. Husk, at disse mails kan være havnet i din spam-mappe. 

I Gmail skal du holde musemarkøren over afsenderens navn et øjeblik, og så dukker der en lille boks op. Klik på Føj til kontakter i boksen, og afsenderen er gemt. 

I Outlook skal du også holde musemarkøren over afsenderens navn et øjeblik, så folder en menu sig ned. Her vælger du Flere indstillinger, hvorefter du kan vælge Tilføj til kontakter.

Tilføj afsenderen til kontakter i Gmail.
Gmail

Lad din musemarkør svæve over afsenderens navn, lige under e-mailens titel. Nu dukker en lille boks op. Klik på Føj til kontakter i boksen. 


Nu er afsenderen tilføjet til dine kontakter, og du vil i fremtiden modtage alle mails fra denne email-adresse direkte i din emails indbakke.

Du kan naturligvis også gå til oversigten over dine kontakter for at tilføje nye kontakter til din Google-konto. Se, hvordan du gør i vores guide i Fordelszonen her (kræver login)

Måske er du interesseret i ...