gmail

Google har opdateret Gmail, så du hurtigere kan få styr på dine mails. 

© Shutterstock

Nu bliver Gmail endnu bedre

Ny funktion i Gmail gør det meget nemmere og hurtigere at svare på dine emails og få styr på din indbakke. Vi viser her, hvordan du bruger den nye funktion.

18. februar 2019

Gmail er et af verdens bedste – hvis ikke det bedste – email-værktøj. 

Det er nemt og intuitivt at gå til, det er hurtigt, og så er søgefunktionen intet mindre end fremragende.

Men på ét punkt har der været plads til forbedring i Googles mailprogram. Når du højreklikker på en mail, har du indtil nu kun haft tre muligheder; ‘Arkiver’, ‘Marker som ulæst’ og ‘Slet’. 

Præcis som du ser på billedet herunder.

gmail

Sådan her ser det normalt ud, når du højreklikker på en mail i Gmail. Du får kun tre muligheder. 

Flere muligheder i ny Gmail-opdatering

Vil du fx flytte mailen til en bestemt mappe eller videresende den, skal du først ind i mailen og gøre det fra værktøjslinjen i toppen. 

Med den nyeste opdatering får du dog mange flere muligheder, når du højreklikker på en mail.

Fremover kan du fx højreklikke og vælge ‘Svar alle’ for at svare alle personerne i en mail-tråd. Sender du mange mails, er det alene en funktion, der vil spare dig meget tid.

Med den nye opdatering kan du nu også hurtige ignorere mails, eller udsætte dem, så de bliver gensendt til dig på et bestemt tidspunkt, så du kan tage stilling til dem der.

gmail

Sådan her vil det fremover se ud, når du højreklikker på en mail i Gmail. Du får nu markant flere muligheder end tidligere. 

Den nye opdatering til Gmail vil ifølge Google blive tilgængelig fra den 22. februar. Nogle vil dog opleve at få den før. 

Bruger du ikke allerede Gmail, kan du her læse, hvordan du gratis får en Google-konto, og dermed adgang til alle Googles værktøjer. 

Og lige her kan du læse meget om Gmail, blandt andet guides, nyheder og tips og tricks. 

Få helt styr på Google med vores store Google-skole

Google skolen

I første del af Komputer for alles Google-skole, går vi i dybden med Google Docs, som er Googles gratis tekstbehandlingsprogram, som let kan hamle op med Microsofts Word. Læs med i blad nummer 8/2019. 

I magasinet Komputer for alle får du fra blad nummer 8/2019 den store Google-skole i ti afsnit, hvor vi hjælper dig med alle de mange muligheder, du har med en gratis Google-konto.

I det første afsnit går vi i dybden med Google Docs, som er Googles bud på et effektivt og gratis tekstbehandlingsprogram, som let kan måle sig med Word.

Senere dykker vi ned i Google Sheets (regneark), Google Slides (præsentationer), kalender, mail, Google Maps og meget mere.

> Få alle ti afsnit af Google-skolen leveret direkte til din postkasse med et årsabonnement på Komputer for alle til 749 kroner.

Så får du 18 blade med nyheder, guider, test og tips til din pc samt et års adgang til Fordelszonen med mere end 300 sikre programmer - herunder vores sikkerhedspakke, som garanterer dig en sikker computer. Der kommer nye programmer og guider til hele tiden.

> Se tlibuddet her

Måske er du interesseret i ...