hjemmenetværk wifi sikkerhed

Har du styr på, om dit tv, telefon eller printer gør hjemmenetværket usikkert?

© Shutterstock

Tjek om dit hjemmenetværk er sikkert

Din telefon kan hurtigt fortælle, om du lader døren stå på klem for hackere og it-kriminelle. Med appen Kaspersky IoT Scanner kan du hurtigt få lukket sikkerhedshullerne.

27. september 2017

Printeren, telefonen, computeren, uret og tv'et. 

Efterhånden er alle disse og flere til koblet til hjemmenetværket enten med eller uden kabel, men de færreste spekulerer nok over, hvad det betyder for netværkets sikkerhed.

Det kan du nu nemt få styr på med Kasperskys nye app IoT Scanner, der analyserer dit hjemmenetværk, udarbejder en liste med alle de tilsluttede enheder og fortæller, hvor der er sårbarheder, fx om der er åbne porte, der kan være en åben dør for hackere.

> Lige nu får du 3 numre af Komputer for alle sammen med et ip-overvågningskamera, så du kan holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone for kun 149,50 kroner. Du sparer 701 kroner.

Smid ubudne gæster ud af hjemmenetværket

Med listen over tilsluttede enheder kan du også nemt holde styr på, om der er ubudne gæster, som bruger din internetforbindelse og smide dem af netværket, hvis det er tilfældet.

Appen holder desuden konstant øje med, om nye enheder kobles på netværket, så du har altid styr på, hvem der bruger din internetforbindelse, og om de nye enheder er sikre - her bliver der nemlig også advaret om åbne porte.

Kasperskys nye app er endnu ikke officielt lanceret i Danmark.

Læs alt om sikkerhed her

Måske er du interesseret i ...