Google Chrome notifikationer

Google Chrome er en fantastisk browser, men den har også enkelte irriterende funktioner. 

© Google

Sådan fjerner du meddelelser i Google Chrome

Dukker der i tide og utide irriterende beskeder op fra diverse hjemmesider, når du bruger Chrome? Læs, hvordan du sætter en stopper for meddelelserne.

Har du set den seneste vejrudsigt? Har du læst denne artikel om en slangetæmmer, der er blevet taget med to python-slanger i sin kuffert? 

Sådanne beskeder dukker for mange op på skærmen i tide og utide, når de bruger browseren Chrome. 

Beskederne kan være særdeles generende, og de dukker op, fordi du mere eller mindre bevidst har accepteret, at en hjemmeside må sende dig meddelelserne, når din browser er åben. 

Du skal derfor selv klikke dig ind i Chromes indstillinger og slå funktionen fra eller begrænse, hvilke hjemmesider som skal have lov til at sende meddelelserne. 

Læs også: Sådan opretter du en Google-konto

push beskeder Chrome
Push

Nogle hjemmesider tilbyder dig at sende notifikationer, når de har nyheder, som interesserer dig. Ofte klikker man blot boksen væk, men rammer du allow eller tillad, vil du modtage beskeder på din skærm. Men du kan heldigvis slå det fra igen.

Sådan slår du meddelelser fra i Chrome

Åbn et Chrome-vindue og klik på de tre prikker i vinduets øverste højre hjørne. I menuen klikker du på punktet Indstillinger. Her ruller du ned og klikker på punktet Avanceret.

Under gruppen af punkter Sikkerhed og privatliv skal du vælge punktet Indstillinger for indhold. Find og klik på punktet Notifikationer, som er illustreret med en klokke.

Nederst er der en liste over hjemmesider, som sender dig notifikationer. For at fjerne en side fra listen klikker du på de tre prikker ud for siden og vælger Fjern i menuen. Fremover vil du ikke længere modtage beskeder fra den pågældende hjemmeside.

Læs også: Sådan får du hemmelig søgefunktion i Chrome

Måske er du interesseret i ...