Spar tid og besvær på mobilen med dette simple tip. 

© Komputer for alle

Genialt trick: Skift hurtigt mellem fanerne i Chrome på mobilen

Det kan være besværligt og frustrerende at finde den rigtige fane på mobilen. Men med et genialt trick bliver det langt nemmere. Vi viser dig her hvordan.

22. april 2019

Både på computeren og på telefonen kan du hurtigt få åbnet en hel hær at faner i Chrome. Og så er det ikke længere helt lige til at finde den fane, du skal bruge.  

Særligt på telefonen kan det være lidt af en gemmeleg at finde frem til den rigtige fane. 

Men i Google Chrome-app'en er der faktisk en indbygget og ganske kløgtig funktion, der nemt og hurtigt lader dig skifte mellem dine åbner faner. 

Det er praktisk, hvis du skal bladre igennem mange faner, men også, hvis du hurtigt skal skifte mellem to faner, hvis du fx skal sammenligne to produkter. 

> Læs også: 5 lette tips til fanerne i Chrome

Sådan bruger du funktionen i Chrome-app'en

For at bruge funktionen skal du først og fremmest have Google Chrome installeret på din telefon, hvad enten der er tale om en Android-telefon eller en iPhone. 

  • Få Chrome til Android her og få Chrome til iPhone her

Det er desuden altid en god idé at sørge for, at du  har den seneste version installeret på din telefon. Så får du adgang til de nyeste funktioner og den bedste sikkerhed. 

Som du kan se i videoen herunder, er funktionen til at skifte mellem fanerne utrolig nem at bruge:

Du skal blot swipe i adressefeltet til en af siderne, og så bevæger du dig let mellem de to faner. 

Hvis du benytter en Android-mobil kan du desuden swipe ned fra adressefeltet for at se dine åbne faner og bladre mellem dem. Det kan du se til sidst i videoen. 

Måske er du interesseret i ...