Epson FastFoto FF-680W scanner kan scanne op til 30 billeder på 30 sekunder.
Epson FastFoto FF-680W

Epsons nye scanner kan indscanne op til 30 billeder på 30 sekunder.

© Epson

Scan dine fotoalbums ind på rekordtid med Epson FastFoto FF-680W

Epsons nye scanner Epson FastFoto FF-680W kan scanne dine papirfoto på rekordtid - og endda få bagsiden med også.

3. oktober 2018 af Morten Skeldal Østergaard

Der er tilsyneladende stadig håb for alle os, der har bunker af gamle fotoalbums og papirbilleder liggende i skuffen fra dengang, vi puttede film i kameraet. 

Epsons nye scanner Epson FastFoto FF-680W kan nemlig indscanne op til 30 fotografier på kun 30 sekunder.

Den scanner forskellige former og størrelser, herunder standardfotos, kvadratiske fotos, panoramafotos og polaroidfotos. 

Scanneren er også intelligent og ved, hvornår den skal scanne både for- og bagside. Og den scanner automatisk særlige håndskrevne noter på bagsiden af fotos, så du ikke glemmer, hvem den mærkelige mand med det kulørte slips i baggrunden egentlig var.

Læs også artiklen "Scan nemt dine dokumenter med mobiltelefonen," hvor vi præsenterer en smart app, som du kan finde i Fordelszonen. 

Programmer retter op på falmede billeder

Der medfølger programmer, som kan hjælpe med at forbedre billedernes kvalitet, hvis de fx er falmede eller ridsede.

Det er også gjort nemt at dele og gemme filer. FastFoto-softwaren fører dig trinvist gennem processen med at dele billeder via e-mail og automatisk uploade billeder til cloud-tjenester som Dropbox og Google Drev.

Du kan også scanne og organisere dyrebare dokumenter som for eksempel eksamensbeviser, børnetegninger, avisklip eller blot private dokumenter. Og takket være OCR-software kan scannede dokumenter redigeres i Word eller Excel, og du kan søge i PDF-filer.

Vi kender endnu ikke prisen på den nye Epson FastFoto FF-680W. Ifølge Epson kan den købes fra december 2018. 

I Fordelszonen anbefaler vi programmet Ashampoo Photo Commander, hvis du vil redigere dine billeder på computeren. Download i Fordelszonen for abonnenter. 

> Få adgang til Fordelszonen og mere end 300 sikre programmer samt et nummer af Komputer for alle direkte i postkassen for kun 29 kroner. Se tilbuddet her. 

Måske er du interesseret i ...