Office Lens er fantastisk til at scanne dokumenter.

Scan nemmere dokumenter med en app på telefonen.

© Microsoft

Office Lens gør det enkelt at scanne med telefonen

Det har aldrig været nemmere at scanne dokumenter, end det er i dag. Med din mobiltelefon kan du på et øjeblik scanne sider med tekst og billeder og hurtigt sende dem til eksempelvis din bankrådgiver.

9. februar 2018 af Mathias Alsted Lund Flinck

Tre minutter. Mere tid skal du ikke bruge, hvis du vil scanne et dokument og sende det som en vedhæftet fil i en e-mail. Der findes nemlig masser af glimrende apps, der kan forvandle kameraet i din telefon til en fantastisk scanner.

Office Lens fra Microsoft er en af de absolut bedste, for med app'en behøver du hverken være mesterfotograf eller særligt koncentreret for at få perfekte scanninger.

App'en er i stand til at kompensere for skæve vinkler og dårlig belysning, så du altid får flotte scanninger, hvor alle detaljer står knivskarpt. 

Sådan bruger du Office Lens

Systemet er helt enkelt. Du åbner app'en, peger kameraet mod dit dokument, venter på, at dokumentet indrammes, og så trykker du på udløseren. Efter et øjeblik optimerer app'en scanningen, og du har en digital kopi, som du kan sende.

Består dit dokument af flere sider, scanner du blot endnu et billede, og så kan du til sidst vælge, hvilke billeder du vil bruge og samle til eksempelvis én pdf.

Se hvordan app'en virker i videoen herunder.

Læs mere i Komputer for Alle

I Komputer for Alle blad nummer 4/2018 kan du læse en vejledning til app'en, hvor vi viser dig, hvordan du scanner med både iPhone og Android.

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse artiklen og de seneste 10 numre af bladet med det samme på dine mobil eller tablet med magasin-app'en Wype.

Som abonnent får du også adgang til vores Fordelszone, som indeholder mere end 300 gode og gennemtestede programmer til din computer.

Du finder også links til download af Office Lens samt guiden fra bladet i Fordelszonen (kun for abonnenter). 

Måske er du interesseret i ...