Arlo Go bliver sat op i en havn til overvågning af en båd.
Arlo Go 2:

Arlo har et særligt beslag, som du kan bruge til at montere Arlo Go 2.

© Arlo

Smart overvågningskamera bruger mobilnettet

Arlo Go 2 er et overvågningskameraet, der ikke er afhængig af at være koblet på dit trådløse netværk. Med sit eget simkort kan kameraet nemlig overvåge stort set lige, hvor du vil - også når du er på farten.

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil sætte et overvågningskamera op fx i dit hjem, din have, din båd eller i sommerhuset.

Men langt de fleste overvågningskameraer kræver, at der er adgang til et netværk, for at du kan følge med i overvågningen på din telefon.

Nu er producenten Arlo klar med et overvågningskamera, som løser dette problem. Kameraet skal nemlig bare have sit eget simkort, og så kan det fungere overalt.

Overvågningskameraet med eget simkort

Det lille kamera kan sættes op stort set, hvor det passer dig. Arlo Go 2 er nemlig helt uafhængig af dit trådløse netværk. 

I stedet for skal du sætte et simkort i kameraet, så det kan få forbindelse til det samme mobildatanetværk, som vores telefoner også bruger, når de skal nå nettet.

Vær dog opmærksom på reglerne for overvågning. Du må nemlig ikke overvåge overalt. Du kan læse mere om reglerne i denne artikel. 

Se med på telefonen - også om natten

Arlo Go 2 optager i Full HD-opløsning. Den indbyggede miniprojektør sørger for, at kameraet også kan optage om natten. 

Optagelsen gemmes på et microSD-kort, eller du kan indstille kameraet til at gemme optagelser på Arlos internettjeneste, så du kan se dem på din telefon, når det passer dig.

Hvis du får øje på lyssky personer foran linsen, kan du forsøge at skræmme dem væk ved at aktivere den indbyggede sirene på 80 db.

Batteriet kan holde kameraet kørende i op til seks måneder. 

Arlo Go 2 overvågningskamera holder øje med campingplads.
Arlo Go 2:

Du kan tage Arlo Go 2 med dig og sætte kameraet op, hvor du har behov for det. Det er smart, hvis du fx er på campingferie.

© Arlo

Kameraet har indbygget GPS

Hvis du sætter Arlo Go 2 op på en båd (eller måske en campingvogn), og tyve stjæler den, kan du bruge kameraets indbyggede GPS til at følge med i, hvor kameraet og dermed også din båd befinder sig.

Du kan hente Arlos gratis app til både iOS og Android, og du kan også følge med i, hvad der sker foran kameraet ved at logge på din Arlo-konto i en webbrowser på din pc.

Der følger tre måneders abonnement på Arlo Secure med, når du køber Arlo Go 2. Når den tid er gået, må du betale 25 kroner om måneden, hvis du vil fortsætte med at kunne gemme videooptagelser på Arlos servere på nettet. Hvis du har flere Arlo-kameraer koster det samlet 79 kroner, uanset hvor mange du har.

Arlo Go 2 kan købes nu og koster 2.290 kroner.

Måske er du interesseret i ...