Der kommer ingen Android-apps i Windows 11 i første omgang.
Android

Der kommer ingen Android-apps i Windows 11 i første omgang.

© Shutterstock

Windows 11 kan ikke køre Android-apps ved lanceringen

Microsoft har afsløret, at Windows 11 ikke - som lovet - vil være klar til at køre Android-apps, ved lanceringen til oktober.

Da Microsoft offentliggjorde lanceringsdatoen for det kommende Windows 11, sneg der sig en lille indrømmelse ind mellem alle de andre oplysninger: Windows 11 er nemlig ikke klar til at køre Android-apps ved lanceringen den 5. oktober.

Det var ellers en af de meste markante nyheder i det nye styresystem.

En talsmand for Microsoft sagde, at firmaet ville sørge for at Android-apps ville blive testet i Windows Insiders-programmet i de kommende måneder. Derefter vil Android-apps blive en del af Windows 11 og Microsoft Store.

> Læs meget mere om Windows 11 her

Sådan præsenterede Microsoft muligheden for at køre Android-apps på Windows 11.
Windows 11

Sådan præsenterede Microsoft muligheden for at køre Android-apps på Windows 11, da det kommende styresystem blev offentliggjort. Nu ser det ud til, at vi må vente lidt endnu.

© Microsoft

App-samarbejde med Amazon

En del af forsinkelsen skyldes formentlig, at Microsoft ikke samarbejder med Google, der står bag Android, men i stedet med Amazon, der har udviklet sin egen butik med Android-apps.

Microsoft arbejder også sammen med Intel for at kunne køre apps, der er programmeret til en ARM-processor på Intels X86-platform.

Muligheden for at køre Android-apps var en af de mest ventede funktioner i Windows 11, så der ligger et vist pres på Microsoft for at få lavet funktionen færdig. 

Med de udmeldinger som virksomheden er kommet med, ser det ud til, at vi bliver nødt til at vente til 2022, før vi kan køre vores favorit-apps fra Android på Windows 11.

> Læs også: Se forskellene på Windows 10 og Windows 11

Måske er du interesseret i ...