Sådan får du en hjemmeside som baggrund i Windows
Baggrund:

Med en hjemmeside som baggrund i Windows går du aldrig mere glip af nyheder eller andre spændende emner, som du følger dagligt. Her kan du se, hvordan proceslinjen ligger nederst i skærmen, mens CNNs hjemmeside fungerer som skrivebordsbaggrund.

Sådan får du en hjemmeside som baggrund i Windows

Nu kan du få en hjemmeside som baggrund på Skrivebordet i Windows. Det er smart, hvis du fx har en hjemmeside, du tjekker dagligt. Så går du aldrig glip af nyt på hjemmesiden.

Hvis det står til Microsoft alene, skal det kun være muligt at anvende et almindeligt, statisk billede som baggrund på Skrivebordet i Windows.

Men heldigvis er der andre, som vil det anderledes.

Netop nu finder du det fantastiske program Lively Wallpaper i Fordelszonen, og med det får du helt nye og spændende muligheder for at bestemme, hvad der skal vises som baggrund på dit skrivebord

Brug en hjemmeside som baggrund

Med programmet kan du indtaste adressen på en hvilken som helst hjemmeside, som du gerne vil have vist som baggrund. 

Hjemmesiden vises herefter i programmets oversigt, hvor du nemt kan vælge den - eller en masse andre bevægelige baggrunde.

Når du har aktiveret din hjemmeside i programmet, vises den på hele Skrivebordet i stedet for det statiske billede, der vises som standard.

Brug hjemmesiden direkte på Skrivebordet

Hjemmesiden har fungerende knapper og links, og du kan nu navigere på hjemmesiden uden at åbne din browser. 

De almindelige Windows-funktioner, fx et højreklik på Skrivebordet for at få adgang til styresystemets indstillinger, fungerer naturligvis stadig.

Det er især smart til hjemmesider, hvor du gerne løbende vil opdateres om nye emner - eller nyhedssider, hvor du altid kan se seneste nyt, når du sidder ved pc'en.

> Læs også, hvordan du laver dit eget tema i Windows 10 med baggrund, farver, lyde med mere her

Sådan bruger du Lively Wallpaper

Først skal du hente programmet Lively Wallpaper i Fordelszonen her. Når det er installeret, skal du gøre som vi viser herunder.

Programmet Lively Wallpaper
TRIN 1:

Hent programmet i Fordelszonen og start det. Klik på plusset i venstre side og indtast nu adressen på den hjemmeside, du vil have som baggrund i Windows. Klik på højrepilen.

Programmet Lively Wallpaper
TRIN 2:

Programmet henter alle relevante oplysninger fra hjemmesiden. Vent et øjeblik og klik så på OK-knappen. 

Programmet Lively Wallpaper
TRIN 3:

Baggrunden dukker op i oversigten. Højreklik på den og vælg Set as Wallpaper. Luk programmets vindue ved at klikke på krydset i toppen til højre. 

Programmet Lively Wallpaper
TRIN 4:

Nu har du din valgte hjemmeside som baggrund i Windows. Du kan stadig højreklikke på Skrivebordet og få adgang til Windows' indstillinger, og hjemmesiden er navigerbar og opdateres løbende.

Læs meget mere om Lively Wallpaper

Med programmet kan du også indsætte videofiler som baggrunde på Skrivebordet - og der følger endda dynamiske baggrunde med, hvor grafikken følger musemarkørens bevægelser.

Det kan du læse meget mere om i Komputer for alle 14/2021, som er at finde på butikkernes hylder i dag.

> Læs artiklen og hent programmet i Fordelszonen her

Vi har også lavet en bevægelig Komputer for alle baggrund til din pc. Den kan du hente her.

Måske er du interesseret i ...