Opdatering til Windows 10
Opdatering til Windows 10:

Nu skal du opdatere Windows 10 til version 21H2, hvis ikke du vil ende med et styresystem, der som ikke længere bliver understøttet.

© Shutterstock

Nu skal du opdatere Windows 10 til version 21H2

Hvis du stadig kører med Windows 10 20H2-versionen, skal du skynde dig at opdatere, ellers ender du med et forældet styresystem, som ikke har de nødvendige sikkerhedsopdateringer.

Det er snart tid til at opdatere Windows 10, hvis du vil undgå at bruge et forældet styresystem.

Windows 10 version 20H2 bliver nemlig ikke understøttet længere fra 10. maj 2022, og det kan have alvorlige konsekvenser for din pc, hvis du ikke opdaterer.

Derfor opfordrer Microsoft nu kraftigt til, at pc-brugere opdaterer styresystemet til Windows 10 21H2, hvis de ikke allerede har gjort det.

LÆS OGSÅ: Har du en af disse printere, skal du opdatere nu

Derfor skal du opdatere nu

Fra 10. maj 2022 stopper Microsoft med at understøtte Windows 10 version 20H2. Det betyder, at computere med Windows-versionen ikke længere vil modtage vigtige sikkerhedsopdateringer.

Hvis du ikke har opdateret inden 10. maj 2022, skal du kontakte Microsoft Support, som vil hjælpe med at få opdateret til den seneste version af Windows 10.

Helt konkret er der tale om følgende Windows 10 20H2-versioner, som skal opdateres inden 10. maj: Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro Education og Windows 10 Pro for Workstations.

LÆS OGSÅ: Pas på: Falsk Windows 11-opdatering i omløb

Tjek Windows-update

Microsoft er i fuld sving med at få os til at opdatere til Windows 10 21H2. 

Siden januar 2022 har Microsoft udsendt tvungne opdateringer til Windows 10-brugere, men det er alligevel ikke alle, der har opdateret pc'en.

Hvis du endnu ikke er blevet tilbudt opdateringen automatisk, kan du manuelt tjekke, om opdateringen er klar i Windows Update. 

Det gør du således:

  1. Skriv Windows Update i Windows’ søgefelt, og tryk på Enter på tastaturet.
  2. Klik på Søg efter opdateringer.

Hvis der er en opdatering klar, skal du blot installere opdateringen. 

Er du i tvivl, om du har den seneste version af Windows 10, kan du nemt tjekke det på samme side, som du søger efter opdateringer.

  1. Klik på Oplysninger om operativsystemets build yderst til højre.
  2. Under Windows-specifikationer ved Version, kan du se versionen.
  3. Står der 21H2 er du fuldt opdateret.

LÆS OGSÅ: Så længe skal din pc være tændt, før du får opdateringer

Måske er du interesseret i ...