KB4512941 update error slow pc Windows Microsoft

Din Windows 10 pc kan blive meget langsom, hvis du blindt installerer en opdatering fra Microsoft.

Lille opdatering rammer Windows 10 på hastigheden

En ny opdatering fra Windows 10 giver store problemer for millioner af brugere. Opdateringen medfører simpelthen, at computeren kører meget langsommere end før. Læs her, hvordan du garderer dig.

3. september 2019 af Steffen Nielsen

Nu er der igen problemer med en opdatering fra Microsoft. 

De to seneste halvårsopdateringer har voldt mange læsere problemer, men denne gange er det en mindre, og tilsyneladende uskyldig opdatering, der giver røde ører på gangene i Microsofts hovedkvarter.

Det er opdateringen KB4512941, der synderen. Støder du på den i oversigten over opdateringer i Windows, bør du tøve en kende, før du vælger "Hent og installer nu". 

Opdateringen har egentlig til formål at lappe mindre huller i systemet, men i millioner af tilfælde  har opdateringen slugt op til 40 procent af pc'ens CPU-kræfter, så computere verden over er blevet langsommere.

Fejlet fundet men ignoreret

Opdateringen KB4512941 har sin egen side hos Microsoft, og der kan man læse, at firmaet ikke kender til nogen problemer med opdateringen. 

Især denne melding har mødt kritik, da masser af Windows-insidere (forhåndstestere) gjorde Microsoft opmærksom på problemet, allerede før opdateringen blev offentlig. 

Siden har masser af mennesker dokumenteret problemet i diverse forummer.

Sådan standser du KB4512941 

Vi anbefaler, at du venter med at installere KB4512941 til Microsoft har fundet en løsning. 

I denne artikel kan du læse, hvordan du sætter en opdatering på pause i Windows 10.

Måske er du interesseret i ...