Næste Windows 10-opdatering hedder Windows 21H2
21H2-opdatering

Du kan fortsætte med at bruge Windows 10 en årrække endnu, hvis du eller din pc ikke er klar til afløseren Windows 11.

21H2 opdatering: Windows 10 bliver endnu mere sikker

Windows 10-opdateringen 21H2 er formentlig klar til din pc i løbet af oktober eller november, og så kan du se frem til at modtage flere forbedringer på sikkerhedsområdet.

Ifølge uofficielle forlydender skulle Windows 11 være klar engang i oktober, og så kunne man måske tro, at det samtidig betyder et farvel til Windows 10.

Det er dog langt fra tilfældet.

Microsoft har allerede annonceret, at Windows 10 vil modtage opdateringer helt frem til den 14. oktober 2025, så hvis du ikke har lyst til at installere den nye Windows-udgave - eller din pc ikke er stærk nok - kan du fortsætte med Windows 10.

Funktionsopdateringer kører videre

Når Windows 11 bliver lanceret i løbet af efteråret, kan du vælge at hente den til din pc, men du kan også blot fortsætte med Windows 10.

I så fald skal du hente den kommende store funktionsopdatering, som gør Windows 10 endnu bedre. Og du skal naturligvis også fremover holde din Windows 10-pc opdateret for at få de bedste funktioner og den bedste sikkerhed.

Den næste store opdatering til din pc med Windows 10 hedder 21H2, og den lander efter planen i oktober som sædvanlig.

> Læs også: "Sådan tager du kontrol over Windows' opdateringerne" i Fordelszonen her

Forbedret sikkerhed i Windows 10

Der er netop kommet nye detaljer om den kommende store funktionsopdatering, 21H2, som især skiller sig ud på sikkerhedsområdet.

Således rummer Windows 21H2 en ny udgave af Windows Hello, som styrer login-sikkerheden på din Windows-pc, og understøttelse af den nyere WPA3 HPE-standard, som sikrer kommunikationen mellem din trådløse router og din pc. 

Derudover er der blevet arbejdet på underliggende Linux-funktioner, hvor grafikkortets kraftige processor kan bruges til matematiske opgaver, hvilket skulle resultere i en hurtigere oplevelse. 

Her på bladet fortsætter vi naturligvis med at skrive om Windows 10 - også efter Windows 11 er landet - og du kan derfor læse mere her på siderne og i det trykte magasin, når den næste Windows 10-opdatering er klar.

> Læs mere om nyheder, nye funktioner og tips til Windows 10 her

Måske er du interesseret i ...