CCleaner er en god app til oprydning på mobilen.

Få plads til flere apps ved at rydde op din Android-telefon.

© Shutterstock

Ryd op på mobiltelefonen med CCleaner app'en

Med denne smarte app kan du fjerne alle de unødvendige filer, som ligger rundt omkring på din mobil, så du får mere plads til billeder og andet godt.

29. september 2017 af Steffen Nielsen

Hvis du har en Android-mobil med begrænset plads, har du sikkert oplevet, at du ikke kan installere nye apps på grund af pladsproblemer. 

Apps, video og billeder har det nemlig med at hobe sig op på telefonens lager med rekordfart. Og når det sker, står du i den kedelige situation, er du er nødt til at vælge, hvilke apps du helst vil have på telefonen.

Med app'en CCleaner kan du modarbejde pladsmanglen. CCleaner kommer med anbefalinger til, hvilke filer du kan fjerne fra din telefon. Det kan fx være videoer, du allerede har uploadet til dit Google Drev eller apps, som du ikke bruger længere. Eller det kan være datafiler, som let kan slettes uden at påvirke dit arbejde på telefonen.

Hent CCleaner til Android via dette link.

CCleaner både til mobiltelefon og computer

Hvis navnet CCleaner lyder bekendt, skyldes det måske at programmets pc-version for nylig blev afsløret i et sikkerhedsbrist. 

Det var dog kun ganske få at de potentielt udsatte pc-brugere, som reelt var i fare, og hullet blev meget hurtigt lukket igen. 

På Komputer for alle anbefaler vi fortsat CCleaner til at rydde op på din computer. Som med alle andre sikkerhedsprogrammer skal du naturligvis sørger for, at din version er opdateret. 

Du kan downloade den senest opdaterede version af programmet i vores Fordelszone.

Læs om CCleaners skjulte egenskaber i Komputer for Alle

Du kan læse mere om oprydningsprogrammet CCleaner i Komputer for Alle nr 15/2017, hvor vi viser dig 12 hemmelige tricks til programmet. Her får du for eksempel styr på: 

  • Hvordan du slettet dine filer fuldstændigt
  • Hvordan du fjerner dubletter effektivt
  • Hvordan du rydder op i udvalgte mapper
  • Og meget mere!

I Komputer for alle nummer 15/2017 får du en grundig guide til programmet Ccleaner, som kan hjælpe dig til at finde mere plads på din computer. 

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse artiklen og de seneste 10 numre af bladet med det samme på dine mobil eller tablet med app'en Wype.

Måske er du interesseret i ...