Læs også

Stik generelt

Kabelrod

Video: Få styr på din kabelsamling

Nu kan du få fuld kontrol over alle computerkablerne på en smart, hurtig og superbillig måde.

1. januar 2018

Hvis du er lige som os på Komputer for alles redaktion, så har du helt sikkert mindst én skuffe, kasse eller pose fyldt med kabler og ledninger. Man ved jo aldrig, hvornår man får brug for et netkabel, en USB-ledning eller måske for at tilslutte en printer med et parallelkabel (selv om det snart er 10 år siden, vi gjorde det sidst).

Desværre har kabler og ledninger en frygtelig tendens til at vikle sig gevaldigt ind i hinanden, når de ligger sammen. Det kan være umuligt at få overblik over samlingen, når alt ligger hulter til bulter og som regel har du sjovt nok allerdårligst tid til at flette kabler ud, når du står og skal bruge dem.

Se også: Slip for rodede kabler på gulvet

Nu har vi dog fundet en løsning, der klarer kabelforvirringen i et snuptag og nærmest gratis: Du skal bare bruge en kasse (fx en skotøjsæske) og nok paprør fra toiletruller til at fylde den ud, når de står oprejst. Derefter finder du bare kabler og ledninger frem ét efter ét og ruller dem op om din hånd, så de efterfølgende kan skubbes ned i hvert sit paprør.

På ingen tid har du fuld kontrol over alle reservekablerne, som samtidig bliver dejligt nemme at finde frem til, når du står og skal bruge dem. Se video af den geniale kabelordner her:

Måske er du interesseret i ...