Kabelholder

Ledninger og kabler - sådan får du styr på dem

Video: Er du også træt af ledninger og kabler, der roder rundt under dit skrivebord? Så byg selv verdens smarteste kabelholder.

4. maj 2016

Er du også træt af ledninger og kabler, der roder rundt under dit skrivebord? Så byg selv verdens smarteste kabelholder.

Her får du et trick, der er så smart og enkelt, at vi ærgrer os over, at vi ikke selv kom på det noget før: En superpraktisk hjemmelavet holder til alle dine pc-kabler og ledninger - og den er nemmere at bruge end de løsninger, du kan købe i butikkerne.

Ideen har vi fået fra en af Komputer for alles mange trofaste læsere - og det allerbedste er, at du kan lave kabelholderen selv allerede i dag, for du skal bare (gen-)bruge materialer, du sandsynligvis allerede har:

Sådan gør du Kig på hylderne eller på loftet efter nogle gamle ringbind. Vi har dem alle sammen stående, og lad os nu bare indse det: De gamle papirer med kontooversigter fra banken er der alligevel aldrig nogen, der kommer til at få glæde af.

Smid papirerne væk og vrik forsigtigt nitterne på bagsiden af ringbindet ud, så du løsner metalstativet på indersiden. Det er vigtigt, at det gøres, så du bevarer hullerne i skinnen på metalstativet. Smid nitter og omslaget væk, og find nu nogle skruer, der passer i de huller, hvor nitterne sad.

Til sidst skal du bare finde en god placering til din kabelholder - fx under skrivebordet eller på væggen - og så skal metalstativet skrues fast. Bor eventuelt for først, så du er sikker på et godt resultat. Nu har du verdens bedste ledningsholder, der nemt kan åbnes og lukkes efter behov.

Måske er du interesseret i ...