Med Pluto TV kan du se gratis tv og serier - uden binding og abonnement
Se film og serier gratis:

Det behøver ikke koste penge at se film og tv på nettet. Med en særlig webtjeneste, kan du se timevis af underholdning ganske gratis.

© Shutterstock

Pluto TV: Sådan ser du gratis film og serier på nettet

Med denne webtjeneste er det muligt at få adgang til tusindvis af timers underholdning - helt uden at skulle svinge kreditkortet.

30. august 2023 af Tobias Emil Boborg Siemsen

64 millioner mennesker verden over bruger allerede den gratis streamingtjeneste, Pluto TV. 

Her har du nemlig mulighed for helt gratis at se indhold, som er kureret i samarbejde med 400 forskellige internationale medievirksomheder. 

Pluto TV kan nemt tilgås og streames enten via en app på mobilen, i din webbrowser eller på et smart-tv med internetadgang. 

På Pluto TV kan du se alt fra gamle, klassiske tv-serier til forskellige sportsudsendelser og livsstilsprogrammer - uden det koster dig en krone. Der er helt sikker noget for dig.

Det hele startede i maj 2022, hvor Pluto TV indgik en aftale med den nordiske medie- og underholdningsgigant, Viaplay Group. Du kender måske allerede tjenesten, da den førhen hed Viafree.

> Få det fulde overblik over udbud og priser på streamingtjenester på nettet her

Er Pluto TV gratis?

Ja, er det korte svar. 

I sin helhed er tjenesten gratis. Det vil sige, at du ikke behøver at registrere dig eller betale noget for at få adgang til indholdet.

Det er reklamerne, der gør det muligt for Pluto TV at tilbyde alt dette indhold gratis. Der bliver nemlig vist reklamer og andet betalt indhold mellem episoderne og i løbet af en film - ligesom du kender det fra almindeligt flow-tv. 

Hvad kan du se på Pluto TV?

På Pluto TV kan du både se "on demand" - altså indhold, du ser, når du har lyst. Eller du kan følge med på en lang række live-kanaler. 

Det vælger du i toppen af skærmen, og der er virkelig meget indhold begge steder. Og så kan du ellers gå på opdagelse i de mange kategorier i menuen til venstre. 

Nogle af de mest velkendte tv-serier, du støder på, når du åbner Pluto TV, er Chuck Norris i sin rolle som Texas Ranger i serien, “Walker”. Andre serier er bl.a. Star Trek og South Park, som begge har været store hits både herhjemme og i udlandet.

Der findes også et stort katalog af forskellige film, hvor nogle af de mest populære er klassiske actionfilm og sæsonbestemte film fx. til julehygge og andre særlige lejligheder.

Udover et hav af serier og film kan du altid finde kanaler, som viser næsten alle former for sport. Alt fra kampsport til crocket bliver vist i løbet af døgnets 24 timer. Der er altid en sportskamp eller et løb i gang på Pluto TV.

Går du på opdagelse i live-kanalerne, finder du også nyhedskanaler, musik, børne-tv og meget, meget mere. Der er sågar kanaler dedikeret til computerspil som Fortnite, Roblox og Minecraft.

> Her kan du se udvalget af on-demand-indhold 

> Her kan du se, hvad der bliver vist live på Pluto TVs kanaler

Dette kan du bl.a. se på Pluto TV

 • Top Gear - Sæson 14-23
 • Texas Walker Ranger 
 • Star Trek: Deep Space Nine
 • South Park
 • Med kniven for struben 
 • Luksusfælden
 • Melrose Place
 • Til middag hos
 • NCIS
 • Robinson Ekspeditionen 
 • American Soul
 • Awkward

Sådan bruger du Pluto TV på din PC

Alle titler, såvel som serier og film, kan streames “on-demand” på websiden, www.Pluto.tv. Du behøver ikke engang at oprette en profil eller give nogen form for oplysninger eller betaling.

Det kræver blot, at du har computeren tilsluttet en internetforbindelse.

Du bliver først mødt af websiden, der indeholder live-tv, men i toppen af siden kan du skifte til on-demand og herefter gå på opdagelse i kategorierne til venstre. 

Har du ikke et smart-tv, kan du bruge en Chromecast til at få indholdet fra din mobil til dit tv. 

> Læs også: Hvad er en Chromecast?

Sådan bruger du Pluto TV på din tablet eller mobil

På mobil eller tablet kan du gratis se Pluto TV med den officielle app. 

Hvis du har en iPad eller iPhone, finder du appen i Apple App Store ved at enten søge den frem selv, eller klikke på linket her.

Hvis du derimod har en Android-telefon eller -tablet, vil du kunne hente appen i Google Play Butik, ved at søge på “Pluto TV”. Du kan også komme direkte til appen ved at klikke her.

Når ud har hentet appen til din enhed, kan du gå opdagelse i Pluto TVs omfattende univers. 

Pluto TV billede
Pluto TV:

Det behøver ikke koste penge at se film og tv på nettet. Med Pluto TV kan du gratis se alt fra kærlighedsfilm til sportskampe. 

© Shutterstock

Opret en profil på Pluto TV

Det kan virke mærkeligt at oprette en brugerprofil på Pluto TV, når du nu ikke behøver det. Men der er faktisk mange gode grunde til at oprette en personlig profil. 

Du kan nemlig som bruger på Pluto TV organisere dit indhold og se videre på tværs af enheder. 

Du kan fx oprette lister, som hjælper dig med at holde styr på alle de film og serier, du gerne vil se i fremtiden. Derudover kan du nemt genoptage dine programmer ved at finde dem under den indbyggede "Se videre"-tab - som du sikkert genkender fra andre streamingtjenester 

Al hjælp til hvordan du konfigurerer dine favoritlister og bruger platformen mest optimalt finder du her.

> Læs også: 3 hemmelige tips til Netflix

Her kan du også se tv gratis

Pluto TV er ikke det eneste sted på nettet, hvor du gratis kan se film og serier.

Du kan nemlig også se med på DR TV i Danmark, SVT i Sverige og NRK i Norge, så længe du befinder dig i Skandinavien. Du kan dog opleve, at du skal oprette en profil for at se med.

> Læs også: Sådan ser du DR i udlandet

Her finder du velkendte programmer og indhold fra tv-kanalerne og selskabernes egenproduktioner gennem tiderne. På DR TV kan du fx finde alverdens produktioner fx. Rejseholdet, Matador og gamle julekalendere og meget, meget mere. Tjek evt. undersiden Bonanza

Du kan naturligvis også betale for streaming på nettet. Få det fulde overblik over alle streamingtjenesterne på nettet her. 

Måske er du interesseret i ...