Der følger en fjernbetjening med den kommende udgave af Chromecast.
Ny Chromecast

Der følger en fjernbetjening med den kommende udgave af Chromecast.

© Google

Ny Chomecast får fjernbetjening

Meget tyder på, at den kommende Chromecast fra Google har indbygget Android TV og en medfølgende fjernbetjening.

Google lancerer snart en ny udgave af sin populære Chromecast.

Små læk har afsløret spændende detaljer om, hvad vi kan forvente af den lille, ny streamingdims. For eksempel har det tyske medie Winfuture.de afsløret et foto af Chromecast med en lille, fiks fjernbetjening. 

Selve Chromecasten ligner stort set sig selv: En lille plastikenhed med en stump HDMI-kabel til at sætte i fjernsynet. Dog ser selve Chromecast-enheden ud til at være noget mere oval end den tidligere helt runde model.

> Læs også: Hvad er en Chromecast? Og hvad skal jeg bruge den til?

Fjernbetjening til Android TV

Fjernbetjeningen skal efter alt at dømme bruges til at fjernbetjene Android TV, som er det styresystem, der vil være indbygget i den nye Chromecast. 

Android TV kender vi allerede fra smart-tv-apparater fra blandt andet Sony.

Med Android TV kan du styre fx Netflix direkte på skærmen i stedet for først at skulle starte streamingen af en film ved at trykke på Chromecast-ikonet i Netflix-app'en på din telefon.

Der går i øvrigt hårdnakkede rygter om, at Google i forbindelse med lanceringen vil ændre navnet på Android TV til Google TV.

Google har bekendtgjort, at firmaet vil lancere en ny smart-højtaler den 30. september, men vi ved endnu ikke, hvornår den nye Chromecast er klar til at møde verden.

Måske er du interesseret i ...