Apple TV+ serien The Morning Show vist på både TV, MacBook, iPad og iPhone
Apple TV+

Apples nye streamingtjeneste, Apple TV+, kan ses på alle platforme i Danmark fra 1. november.

© Apple

Apple klar med Netflix-konkurrent i Danmark

Med Apple TV +, tager Apple kampen op med de store streamingtjenester Netflix og HBO. Apple TV+ koster kun 39,- om måneden - men hvad får du for pengene?

Kabel-tv er yt. 

Det kommer næppe bag på mange, at flere og flere ser tv-serier på nettet. 

De store tv-kanaler lægger deres serier på nettet og streaming-tjenester som Netflix og HBO er kæmpe succeser - og nu præsenterer Apple deres Apple TV+.

Fra 1. november 2019 kan du se nye tv-serier for hele familien på Apples nye streamingtjeneste, Apple TV+, der med sin lave pris udfordrer konkurrenterne på andet end bare indhold.

Spørgsmålet er så, om Apple TV+ kan konkurrere med de voldsomme mængder af film, tv-serier og dokumentar-programmer, der findes på de andre tjenester.

Apple TV+ vist på en iPad
Apple TV+

Du kan se Apple TV+ ved hjælp af Apple's app på alle Apple-produkter.

© Apple

Hvad får du med Apple TV+?

På Apple TV+ satses der på originalt indhold. Det betyder nye serier lavet af kendte instruktører og med store stjerner i hovedrollerne. 

Alle programmer der indtil nu er præsenteret, er produceret af Apple selv.

Foreløbigt har Apple TV+ annonceret 11 nye serier, der byder på både komedier, drama, fremtidseventyr og talkshow med tv-legenden Oprah Winfrey. For børnene er der også annonceret et par serier, blandt andet med hunden Nuser fra Radiserne.

Selvom der d. 1. november 2019 altså vil være et begrænset udvalg af indhold, har Apple allerede sat abonnenterne mere i udsigt: Blandt andet vil instruktøren Steven Spielberg produceren en af de fremtidige serier for Apple TV+.

Hvad koster Apple TV+?

Apple's iPhone 11 Pro, der viser hvor smart det indbyggede kamera er.
Apple TV+

Når du køber et nyt Apple-produkt, får du gratis et års abonnement på Apple TV+ inkluderet.

© Apple

Prisen på Apple TV+ bliver 39,- pr måned, hvilket er noget billigere end de store konkurrenter Netflix og HBO Nordic, som koster mellem 79 og 99 kroner om måneden. Desuden kan du prøve Apple TV+ gratis i syv dage.

Køber du et Apple-produkt i den nærmeste fremtid, får du også ét års gratis abonnement på Apple TV+ med i prisen.

Apple TV+ kan ses på alle Apple-produkter med en skærm, via Apple’s TV-boks, på Samsungs smart-tv, eller direkte i din browser på en hvilken som helst computer, telefon eller tablet.

Tilmeld dig og få en måneds gratis Apple TV+ via dette link.

> Læs også: Netfilx, HBO, Viaplay - hvilken streamingtjeneste skal jeg vælge?

Måske er du interesseret i ...