HiLi-on

Tag solenergi med i lommen

Oplad din telefon med solenergi: Et dansk firma har udviklet en oplader med solceller, der er lille nok til, at den kan være i din lomme.

18. november 2015

Solceller behøver ikke være af den kæmpestore slags, der sidder på hustage rundt om i landet: Nu kan du oplade din telefon med et solpanel, som kan rulles sammen og puttes i lommen, når du er færdig. Opladeren hedder HeLi-on og er udviklet i Danmark.

Er du ramt af det danske gråvejr, så du ikke kan oplade med solcellerne, kan du glæde dig over, at solcelleopladeren også har et indbygget batteri på 2.600 mAh. Batteriet kan enten oplades med solcellerne eller via USB.

Opladeren er udviklet af det københavnske firma InfinityPV, der lige nu søger at finansiere produktet på crowdfundingsiden Kickstarter.com. I skrivende stund har Kickstarter-kampagnen indsamlet 462.000 kroner af deres mål på 500.000 kroner.

Kickstarter.com er en hjemmeside, hvor små og store firmaer beder helt almindelige internetbrugere om støtte til at få deres produkt på markedet. Vil du støtte det danske firma, kan du lige nu forudbestille HeLi-on for 625 kroner på Kickstarter og forvente at modtage produktet i juli 2016.

Måske er du interesseret i ...