Billede af de nye iPhone modeller

Nu er den her: Byd velkommen til den nyeste iPhone 14

Hvis du, ligesom os, er vild med teknologi, er det nok ikke gået din næse forbi, at Apple har lanceret den helt nye iPhone-generation. Her åbner de op for en helt ny verden af teknologi, hvor innovative løsninger dominerer, og hvor der er skruet lidt ekstra op for de vigtigste funktioner.

1. juli 2022 af Benjamin Creative

Apple præsenterede fire modeller: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Fire modeller til fire forskellige priser, men hvor du er garanteret en helt eminent smartphone, der overgår konkurrenterne på flere områder. Det tager vi et kig på lige her.

Nyt kamera til dig selv

Igennem årene har Apple udviklet fantastisk kamerateknologi med deres ProMotion-teknologi. Den holder ved, og derfor får du 12 MP i iPhone 14 og iPhone 14 Plus og hele 48 MP i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max.

Som noget helt nyt er frontkameraet i Pro-modellerne blevet opgraderet, og her får du altså hele 48 MP frontkamera. I takt med at tendenser som TikTok og Instagram er vundet frem og dominerer både i privatlivet og i erhvervslivet, har Apple altså revolutioneret mulighederne, hvor du samtidig får glæde af alle de gode funktioner såsom portrætmode og TrueDepth.

En endnu kraftigere processor

En anden ting, som vi altid venter i spænding på, er selvfølgelig den processor og teknologi, der sidder i de nye iPhones. Og her får du den helt nye A16 Bionic-chip i Pro-modellerne, der er noget stærkere end A15-chippen. Derudover kommer iPhone 14 og iPhone 14 Plus med en forbedret udgave af A15-chippen, så du ikke skal gå på kompromis med oplevelsen.

Skærmstørrelserne holder ved med 6,1 tommer og 6,7 tommer med op ti l120 Hz. Derudover har Pro-modellerne Always On-funktion, der gør det muligt at se centrale informationer selv, når skærmen er “slukket”.

Køb en iPhone 14: Fire modeller med fire forskellige priser

Når vi kigger på priserne, har der været mange spekulationer forbundet med denne. I takt med inflation, udfordringer med transport af varer og andre globale benspænd har priserne taget et ryk opad. Heldigvis har Apple sørget for, at der er en iPhone for alle. Her starter prisen for en iPhone 14 ved 8.250 kr. og topper med iPhone 14 Pro Max med en pris fra 11.499 kr.

Men hvad er det så, du betaler for? 14-serien har ikke været lige så revolutionerende som 13-serien – og dog. For her er der skruet op for alle de vigtige funktioner og features, der giver dig en mere kraftfuld telefon, du kan bruge til endnu mere. Du får også længere levetid med et større batteri, der også forklarer telefonens lidt tykkere design.

Bestil en iPhone 14 allerede i dag med en iPhone-forudbestilling, eller køb den hos en forhandler. I takt med en svækket produktion er der rift om de modeller, der kommer ud i Danmark, og derfor gælder det om at være lynhurtig, hvis du vil være med. Vi tør godt love dig for, at du ikke kommer til at fortryde et køb, som du kan nyde længe.

Måske er du interesseret i ...